|
Kulaktan kan gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 09:09 |
Hicam 15 sylik kizim banyo sonrası kulak cubugu ile ben kulaginiı kurularken ani ve sert bir kafa hareketi ile kulak cubununun pamuk olan kismi kulagina girdi ve cok fazla agladi caninin cok yandigi belliydi gece uyurken ve gun içinde kulaktan kurumus kan kırıntıları ve Bazen hafif islak kan gibi yada sarimsi bir suyla ki su yani islaklik az grlrn kan kurumus kirintilari geliyor. Nirmal sekilde hareketlerine devam ediyor arada sırada eli kulagina gidiyor. Bir sey yapmam gerekir mi? Sizin onceki yanitlarda hep grip sonrası delinme durumlarında kendi kendine iyileşeceğini okudum bu da sanirim kendi kendine iyileşecek degil mi? Birde demir damlasi kullanmiyorum ilk başladığımız zamanlarda bir türlü içmiyordu şimdi ek gida ile nadiren 2 3 gunde bir verebiliyorum bi sakincasi olur mu? ( emzirmeye son hiz devam hocam yazmayı unutmuşum :))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak yolunu zedeleyebilirsiniz… Kulak zarini DEGIL! Zira kulak yolu, dumduz boru seklinde degildir.. Kendiliginden iyilesir.
2- Sakin; Turk doktorlarinin aklina uyup; "ezberden" demir damlasi kullanmayin. Turk doktorlari; Dogumda HGB:16g/dl olan degerin,1. aydan sonra NIYE(?) HGB:10g/dL oldugunu bilmezler. Sakin kullanmayin. 3- Emzirmeye, devam!!! |
|
![]() |
|
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Yanitinic icin cok teşekkür ederim, kan gelme durumu kac gün devam eder acaba sabah kalkonca gene yastığında kan lekesi gördüm ara ara halen kan geliyor tabi diş de çıkardığı icin kendide kulagi ile cok haşir neşir onunda etkisi vardir belki. Bu arada hocam siz nasilsiniz Amerika ile ilgili kotu şeyler duydukça sizi düşünüp endiseleniyorum. Hic yuz yuze gorusmesekte sizinle ortalama 8 senedir sorularim ve verdiginiz cevaplar ile bir bağım var. Kalbim gonlum dualarım sizinle. Allah sizi ve ailenizi korusun kendinize cok iyi bakin hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaranin derinligine ve kapladigi alana gore degisir.
Siz sadece, nemli bir kagit mendil ile gelen kan pihtilarini temizleyin, 5.parmaginizin gidebildiginden daha derine gitmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|