Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulaktan kan gelmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulaktan kan gelmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bambambam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulaktan kan gelmesi
    Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 09:09
Hicam 15 sylik kizim banyo sonrası kulak cubugu ile ben kulaginiı kurularken ani ve sert  bir kafa hareketi ile kulak cubununun pamuk olan kismi kulagina girdi ve cok fazla agladi caninin cok yandigi belliydi gece uyurken ve gun içinde kulaktan kurumus kan kırıntıları ve Bazen hafif islak kan gibi yada sarimsi bir suyla ki su yani islaklik az grlrn kan kurumus kirintilari geliyor. Nirmal sekilde hareketlerine devam ediyor arada sırada eli kulagina gidiyor. Bir sey yapmam gerekir mi? Sizin onceki yanitlarda hep grip sonrası delinme durumlarında kendi kendine iyileşeceğini okudum bu da sanirim kendi kendine iyileşecek degil mi? Birde demir damlasi kullanmiyorum ilk başladığımız zamanlarda bir türlü içmiyordu şimdi ek gida ile nadiren 2 3 gunde bir verebiliyorum bi sakincasi olur mu? ( emzirmeye son hiz devam hocam yazmayı unutmuşum :))

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 18:27
1- Kulak yolunu zedeleyebilirsiniz… Kulak zarini DEGIL! Zira kulak yolu, dumduz boru seklinde degildir.. Kendiliginden iyilesir.
2- Sakin; Turk doktorlarinin aklina uyup; "ezberden" demir damlasi kullanmayin.

Turk doktorlari; Dogumda HGB:16g/dl olan degerin,1. aydan sonra NIYE(?) HGB:10g/dL oldugunu bilmezler. Sakin kullanmayin.
3- Emzirmeye, devam!!!
Yukarı Dön
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bambambam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2020 Saat 04:27
Yanitinic icin cok teşekkür ederim, kan gelme durumu kac gün devam eder acaba sabah kalkonca gene yastığında kan lekesi gördüm ara ara halen kan geliyor tabi diş de çıkardığı icin kendide kulagi ile cok haşir neşir onunda etkisi vardir belki. Bu arada hocam siz nasilsiniz Amerika ile ilgili kotu şeyler duydukça sizi düşünüp endiseleniyorum. Hic yuz yuze gorusmesekte sizinle ortalama 8 senedir sorularim ve verdiginiz cevaplar ile bir bağım var. Kalbim gonlum dualarım sizinle. Allah sizi ve ailenizi korusun kendinize cok iyi bakin hocam...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2020 Saat 18:58
Yaranin derinligine ve kapladigi alana gore degisir.
Siz sadece, nemli bir kagit mendil ile gelen kan pihtilarini temizleyin, 5.parmaginizin gidebildiginden daha derine gitmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.