|
Bel tutulması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2020 Saat 11:32 |
Merhaba hocam umarım iyisinizdir ben 36 yaşında bayanım dün temizlikte yatak kaldırırken ( niye böyle salakça bir şey yaptığımı sormayın) belim o an tutuldu öyle kaldım dünden beri yatıyorum parafon içtim 2 tane bildiğiniz başka daha etkili bir ilaç var mı yada ne yapmamız gerekiyor çok teşekkür ederim sağlıkla kalın inşallah
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir muddet, SERT ve DUZ bir satihta yatin, 2-3 gunde gecmezse, bir Norolog gorsun.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dünden beri ara ara yatıp kalkıyorum mecburen yemekfalan hazırlıyorum hep hiç kalkmadan I yatayım birde parafon devam edeyim mi kas gevşetici ağrı kesici sağolun yastıksız mı bu arada yatmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Adele gevsetici ilaclarin faydasi olur. Yatacaginiz zaman, sert zeminde yatin.
Gereksiz yere ayakta dolanmayin. |
|
![]() |
|
hocam tekrar merhaba dediklerinizi yaptım belim 2 gün sonra acısı çok azaldı yne bir şeyler kaldırmıyorum ama gün içinde evde maalesef
dolanıyorum ne zaman normal hayatıma dönebilirim çok teşekkür edrim iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
hocam müsait olduğunuzda cevabnızı bekliyorum sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri gecti ise…
Rahat hareket edebiliyor iseniz.... Normal hayatiniza geri donebilirsiniz. Sadece, ileriye UZANARAK, agir bir seyler kaldirmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|