|
Ateş Kadir. Tuğcu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tülay Roza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tülay Roza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 04:09 |
Merhaba hocam . 2 yaşında iki gündür 39 derece ateşi olan kızımı bugün doktora götürdüm. Boğaz enfeksiyonu ve kanında enfeksiyon var dediler. 600 mg klomaks ve calpol verildi. Antibiyotik kullanmalı mıyım ? Wbc düşük olduğu için sizden yardım istiyorum. Kanda enfeksiyon olduğunu net ne belirler.belirl için teşekkürler hocam. İyiki varsınız
wbc 8.2 Crp 81.6 Ferritin 93 Lym 2.4 Hct 32.6 Hgb 10.7 MCV 74.8 MCH 24.7 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin bu sahtekarlara inanmayin.. Bu pustlar HER durumda antibiyotik yazan geri-zekalilar.
WBC:8.2 ve bu SALAK, hala antibiyotik yaziyor. Ahmak; daha "Enfeksiyon" ile "Sepsis" arasindaki farki bile bilmiyor. Bu geri-zekaliya bu soylediklerimi aynen iletin. Kanda enfeksiyon olma durumunda; "Sepsis" denir ve ANCAK; Kan kulturu ile teshis edilebilir. Ilaveten, boyle bir durumda, WBC:20.000 ustune cikar. Bir de ustelik WBC'nin normal degerlerini bile bilmiyor. Bu salagi cokmu aradiniz?? SAKIN, Antibiyotik vermeyin. ATES + dusuk WBC= Viral enfeksiyondur. Ama, bu geri-zekalilar, asla Grip teshis etmezler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 May 2020 Saat 04:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|