|
pisikmi enfeksiyinmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 21:16 |
merhaba hocam
2.5 yasinda kizim 3 gundur tuvalet egitimine basladik 2 gündür cisi gelince agliyor axiyor diyor bi damla kaciriyor gerisini tuvalete yapıyor ama damla damla yine bazsn tamamini yapiyor ama yaparken kalmak istiyor agliyor aciyo. diyo. tahlil verdik enfeksiyon cikmadi tahris mi pisikmi tam anlayamadim. cunku kremlerini suruyorum o arada elimi neresi axiyor diye sordugumda tam aciyor dedigi yer cis yerini ve vajina kismi ne yapmalıyız tahriş olmus olabilir mi cok agliyor ama mutlaka da cisini söylüyor lutfen yardim edin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuvalet egitimi; kedi-kopek yavrularina verilir..
4 yasindan evvel boyle sacma-sapan uygulamalar cocuklarda ruhi bozukluklara sebep olur. Hic mi yazilarimi okumadiniz? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|