Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pisikmi enfeksiyinmu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

pisikmi enfeksiyinmu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Salamar22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Salamar22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pisikmi enfeksiyinmu
    Gönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 21:16
merhaba hocam
2.5 yasinda kizim 3 gundur tuvalet egitimine basladik 2 gündür cisi gelince agliyor axiyor diyor bi damla kaciriyor gerisini tuvalete yapıyor ama damla damla yine bazsn tamamini yapiyor ama yaparken kalmak istiyor agliyor aciyo. diyo. tahlil verdik enfeksiyon cikmadi tahris mi pisikmi tam anlayamadim. cunku kremlerini suruyorum o arada elimi neresi axiyor diye sordugumda tam aciyor dedigi yer cis yerini ve vajina kismi ne yapmalıyız  tahriş olmus olabilir mi cok agliyor ama mutlaka da cisini söylüyor lutfen yardim edin... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2020 Saat 04:27
Tuvalet egitimi; kedi-kopek yavrularina verilir..
4 yasindan evvel boyle sacma-sapan uygulamalar cocuklarda ruhi bozukluklara sebep olur.
Hic mi yazilarimi okumadiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.