|
Göz şişliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2020 Saat 13:33 |
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam,6 yaşındaki oğlumun gözü 2 gündür bu şekilde ben evde olan göz damlalarını kullandım bir değişiklik olmadı ,dün netira kullandım baktm daha kötü oldu evde olan diğer genta göz damlasından kullandum gene değişiklik olmadı,göz doktoruna gitmemiz gerekirmi yada başka bir göz damlasımı kullanmalıyız hocam,iyiki varsınız hocam bu yaşımıza kadar sayenizde hiç ilaç kullanmadan büyüttük, her daim dualarımdasınuz,rabbim size hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Goz DEGIL.... Goz kapaklari sis..
2- Nefrit degil.... Oldugunda, ONCE ayaklarda odem olur...
3- Sinek isirigi: Tek gozde olsa dusuneulebilir, ama iki gozde birden, biraz uzak ihtimal. 4- Toz ve veya polen allerjisi: Olabilir. Netira damlaya devam edin, Goz kapaklarina, Gunde:2x1, Fenistil jel surun.. |
|
![]() |
|
Allah razı olsun hocam,iyiki varsınız,inşallah hep var olursunuz, alerji ise zyrtec kullanmamız da gerekirmi hocam
|
|
![]() |
|
sen81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
Fenistil göz altı şişmesine de kullanılır mı hocam?Göz altı torbası oluşmuş gibi şişti tek gözü.
Düzenleyen sen81 - 16 Haz 2020 Saat 10:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin. En azindan zarari olmaz.
Zyrtec kullanilacak kadar onemli bir sey degil. Zaten kisa surede iyilesecek.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Haz 2020 Saat 23:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|