|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2020 Saat 19:06 |
Sayın hocam
Bugün oğlumda doğuştan var olan bikuspit aort oldugu için yıllık kontrolü vardı. Çok şükür yetersizlik ve kaçak yok. İki sene sonraya kontrol verdi. Bende uzun zamandır kan tahlili yaptırmamistim. Doktorunuzdan rica ettim. Tahlil istedim. Oğlum 4 yaşında 22 kilo 115 cm Rica etsem bir bakar mısınız 4GP.ME/eusd/1593100749864.jpg 4GP.ME/eusd/1593100829620.jpg |
|
![]() |
|
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam görüntü bulanık gibi
Ben normal değerlerin dışında olanları yazmak istedim Üre 39* referans(15-36) *Sodyum 137* *CK 256* *Ferritin 20,04* *Hemoglobin 10,56* *Vitamin D 39* |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece D vitamin seviyesi (her Turk cocugunda oldugu gibi) DUSUK... Digerleri yasina UYGUN..
Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, Eyul ayinda tekrar olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|