|
Gece terlemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Defneyaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2020 Saat 23:39 |
Hocam kızım 5 yaşında. Herhalde son 2 senedir her gece üstünü en az 2 kere değiştiriyorum. Aşırı terliyor. Yaz, kış fark etmiyor. İnce giydiriyorum, odanın ısısını ayarlıyorum, değişmiyor. Sanki vücudunda gün boyu bir birikim oluyor ve uyur uyumaz terle atıyor bunu. Tshirtü sırılsıklam oluyor. Uyuduktan sonra 2-3 saat geçince normalleşiyor. Büyüdükçe geçer diye beklesem de değişmiyor. Gün içerisindeki enerjisi normal, iştahı da iyi. Gün içinde böyle bir terleme sorunu da yok. Bir öneriniz olur mu veya sebebine ilişkin bir tahmininiz. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo kaybi varsa; TSH ve T4 baktirin.
|
|
![]() |
|
Defneyaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende haşimato olduğu için her kan testinde mutlaka baktırırım ama hep normal sınırlar içinde çıkıyor. Kilo kaybı da yok. 20,5 kg ve 112 cm. 56 aylık ama bu gece bir kaç saat süren yoğun terleme bir türlü geçmiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|