|
Kan degeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 01:01 |
hocam aslinda size daha oncede bu konu ile alakali yazmistim ama kafama takildi tekrar yazmak istemedim. Benim oglum suan 21 aylik.oglum 8 veya 9 aylikken yapilan kan testinde kan degeri 10.8 cikmisti ozaman gunde 5 damla kan damlasi kullaniyorduk. 13 aylik iken yapilan kan testinde ise kan degeri 11.1 cikti doktor hala kan degerinin dusuk oldugunu damlayi 15 damla olarak kullanmaya devam etmemizi soyledi. Bende doktorun dedigini uyguladim suan 21 aylik doktor hala kan damlasini kullanmamizi soyluyor. Boyle giderse oglum sonsuza kadar kan damlasi kullanicak herhalde ! doktor israrla kan degerinin 12 olmasi gerektigini 11.1 olan kan degerinin azcik dusuk oldugunu savunuyor. Ben simdi ne yapmaliyim. 2. Sorum ise d vitamini degeri yine 13 aylik iken 33 dü bu deger iyimidir ? D vitamini damlasi suan kullanmiyorum. 18 aylik iken kesmistim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur.. AHMAK turk doktorlari, cocuk Kan degerlerini bilmezler..
Bu yasda; HGB:10g/dL'nin alti anemik sayilir. Ayrica da, bu ahmak doktorlar, her anemiye Demir ilaci verecek kadar cahildirler. Akdeniz anemisi, Orak hucreli anemi, Aplastik anemi hastalarina da vererk, Demir zehirlenmelerine sebep olurlar. SAKIN bu cahil ve ahmaklarin salakliklarina kanmayin. D vitamin degeri cok dusuk. Hmen 1 ampul Dvit3 icirin, Eylul sonu tekrar olcturup yazin.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ozaman kan damlasini kesiyorum kadir bey. Birde simdi tahliline baktim d vitamini 33 degilmis. HIDROKSI VITAMIN D 34. 8 yaziyor yinene bir ampul d vitamini icerecegim degilmi ? Yine dusuk mu.
|
|
![]() |
|
Hocam birde oglumun kaburgalari biraz belirgin bacaklarida ayrik gibi buda d vitamini eksikliginden olustu sanirim degilmi ? D vitamini eksikligi baska nelere yol acar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini: 50-100 arasinda olsun. 150 ustu risk baslar.
Sakin Turk doktorlarinin, D vitamini hakkindaki yalanlarina kanmayin. Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Anladim kadir bey bugun eczaneden alip verdim ogluma bir ampul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|