|
Kilo alimi durdu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2020 Saat 22:23 |
Kadir hocam merhaba,oglum suan 21 aylik yaklasik 3 4 aydir hep ayni kiloda bunun sebebi ne olabilr ogun atlamiyorum istahi yerinde ama kilo alimi yok. Internette birz bktimda bir doktora buna benzer soru sorulmus oda t4 vs bklmasi lazim demis korktum acikcasi yardimci olurmusunuz bana
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam soylemeyi unutmusum oglumun kilosu suan 12.90 boyu 90 cm kendim olctum. Dogum kilosu da 3650 boyu 52 cm idi . Birde lafta degil gercekten hic oturdugunu gormedim surekli hareket halinde bir bebek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ZATEN, 1.1 kilo fazlasi var, obez olmamasi icin, bunye, gecici olarak istahsizlik yapar. SAKIN zorlamayin, ve
SAKIN boyle aptal doktorlarin yazilarini okumayin.. Onlarin isleri gucleri sizleri korkutup, kendilerine is cikarmaktir. Kendi haline birakin, karismayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|