|
Ateş ve boğaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rimadila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2020 Saat 02:28 |
İyi akşamlar değerli hocam,
Kızım 2,5 yaşında ve dün sabah hafif ateş ile uyandı bugün akşama doğru 39,5 a kadar yükseldi ateşi. Bademciklerinin bir tarafında beyaz noktalar mevcuttu. Geceye doğru bayağı bir halsizleşti, bu arada akşam 7 gibi calpol vermiştim ona. Yerinden kalkamayack duruma gelince ateşi de tabi düşmedi, acile götürdüm( istemeye istemeye) Hemen akut tonsilit teşhisi konulup sefazol iğne ve augmentin yazıldı. Ben de öncelikle kan tahlili istedm, ne gerek var her şey ortada dediler ama üsteleyince olur diyip yaptılar. Sonuçları size atıyorum. Değerlendirirseniz çok sevinirim. Bu arada acilde sonuçlar çıkmadan ısrar üzerine bir sefazol ve ateş düşürücü yapıldı.
|
|
![]() |
|
Rimadila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
http://m.yollayap.com/busd/1594942676385.jpg
Hocam ne olur ne olmaz iki siteden de gönderdim fotoları.(önceden sıkıntı yaşamıştım göndermekte) Toplamda 3 tane. Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gordugunuz, "beyaz" olusumlar, iltihap degil, "FIBRIN TIKACLARI"...
Zaten Lokosit(WBC) degeri de cok dusuk, buda VIRAL enfeksiyonu gosteriyor. SAKIN Antibiyotik kullanmayin. Yapilanlarin tamami sizden daha fazla para tirtiklamak icin yapilan "show" lar!! Niye su : Ates+Agiz kokusu+Dili tamamen kaplayan PAS isini ogrenmezsiniz?? Bakin, cocuk bosuna igne yedi, antibiyotik verildi, sizi de gereksiz masraflara soktular. Eve dondugunuzde, ilaclarin etkisi gecince GENE ATESI OLACAK. 3-5 gun ates olmasi normaldir. SAKIN ates bile dusurmeyin. Cok okumaniz lazim!!! COK!! |
|
![]() |
|
Hocam hepsini inanın okudum okuyorum. Ama bazen insan kendi içinde netleştiremiyor çocuğu olunca, acabaları oluyor. Bu arada geceden beri hiç ateşi çıkmadı. Geldiğinden beri yatıyor. Cevabınız için çok teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|