|
Koltuk altı sialik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2020 Saat 10:28 |
Hocam merabalar 39 yasinda bayanim dün sag koltuk altinda yaklaşık fındık büyüklüğünde bir sertlik hissettim. O kolumdada hafif agrilar var. hala emziriyorum
Açıkçası endiselendim. Herhangi bir gribal enfeksyonda gecirmemistim son zamanlarda Sebebi ne olabilir. Beklemelimiyim doktora gitmeli miyim. Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meme ucundan mikrop kapmış olabilıirsiniz ve koltuk altında Lenf bezi şişmiş olabilir.
Kızarıklık veya hassasiyet yoksa, antibiyotik gerekmez. |
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sislik hala duruyor ne buyudu mede küçüldü. Kötü bisey olabilir mi ne zaman kaybolur. Zaman zaman hafif ates yapiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer, üstü kızarık ve/veya hassas ise, antibiyotik gerekebilir. bir gösterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|