|
Kilo ve kaka uyumsuzlugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 23:17 |
Hocam 48 gunluk bebegim yesil bazen mukuslu kaka yapiyor. Kilo alimi iyi degil. Siz yesil kaka fazla beslemenin sonucu demissiniz. Peki bu cocuk neden kilo alamiyor o zaman. Yesil kaka baska neden kaynakli olabilir. Kiz bebek 2 hafta mama destegi verdik. Suan mamayi kestik.annesutunu sagip veriyoruz 1 haftadir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğum kilosu???????
Şimdiki kilosu??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2020 Saat 09:06 |
|
![]() |
|
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogum kilosu 3310 50 gunluk simdiki kilosu 4100 kilonun 300 gr mama destekli aldi. Mamayi alirken kaka bukadar yesil degildi. Mamayi birakip anne sutune donmeye calisiyoruz 1 hafta anne sutu verip deneyecektik kilo alimini kaka iyice yesile dondu 2 gundur.2 gundur sadece anne sutu veriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rahatsız olmuyorsa; yeşil kakanın hiçbir önemi yoktur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2020 Saat 19:24 |
|
![]() |
|
Hocam yesil kakada mukus da var biraz yinede onemsiz mi mukus olmasi. kilosu cok mu kotu sizce dogum 3310 suan 4100 50 gunluk kiz. Son birkac gundur surekli agliyor ve memeyi cekip cekip birakiyor. Yesil.mukuslu kakada olunca endise ettim.burda yesil mukuslu kakaya alerji diyorlar hep. huzursuz ve poposu yesil kakadan sonra cok kizarik poplin suruyorum sizin yorumuzda bu kremi tavsiyesi vardi.
Birde hocam yazinizda biberon olume bile sebep olabilir demissiniz. Nasil bende siringa ile veriyorum biberon meme reddi yapti. Siringalari yikayip 5 dakika kaynar suda bekletiyorum yeterlimidir. |
|
![]() |
|
Hocam birde yesil ve mukyslu kakadan rahatsiz ise ne yapilmali
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Anne sütü yetmeyebilir. Öncelikle anne sütü verin, üstüne alabildiği kadar mama verin.
2- Hem yeşil kaka hem yeterli kilo alamama; bir enzim eksikliği sonucu olabilir. 3- Türk doktorları; bilmedikleri her duruma, "allerji" derler, onları pek dikkate almayın. 4- Biberon "ölümlere yol açar" lafı benim değil, WHO ve Unesco'nun müştereken yayınladıkları; "Facts For Life" kitabindan alınmadır. Breastfeeding " Prime Messages" 4- Bottle-feeding can lead to serious illness and death. Bunun teferruatını "Anne sütü ve düşmanları" makalemden okuyun. Enzim eksiklği olup-olmadığını anlamak için; Günde 1 Festal drajeyi havanda ezip, 3 porsiyona ayırın ve mamalarına ilave edin. 1-2 günde sonuç alırsanız, enzim eksikliği var demektir Festal'e devam edersiniz. Etki etmezse konuşuruz. |
|
![]() |
|
Hocam cocugumu emzirmeyi cok istiyorum. Sut goguste ineklerdeki gibi birikmez bebek emdikce geliyorsa sut nasil yetersiz olabiliyor. Emdikce gelecek neden bazi anneler mama takviye etmek zorunda kaliyor. Meme reddi basladi 5 gun biberon kullanimi sonrasi 3 haftadir ugrasiyorum emsin diye. Beni tamamen birakacak nasil bir yok izlemeliyim. Kasik kabul etmedi. Siringa ve beslenme sondasi ile veriyorumdum. Annesutu ve mamayi ayni anda red olmadan nasil verebiliriz. Sut niye yetersiz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|