|
İçe basma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
alpim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 00:51 |
Kadir hocam merhaba size bir sey sormak istiyirum benim kizim 9 yasinda ve ice basiyor cok doktora görürdum film cektirdim hepbir sıkıntısı yok 12 yasinda duzelir tabanlik yazipbunu al giysin denildi ama cocuk ice basiyor yamuk yuruyor giydigi ayakkabılar hep ice dogru eziliyor gecmesse amelyatla duztltiruz denildi hocam düzelme olurmu yas ilerledikçe hic iyiye gitmiyor bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim ne yapsdm dogru olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olamaz böyle saçmalık!!
Sizin "içe basmak" dediğiniz; çocuğun ayak uçları içemi dönük, yoksa bildiğin düztabanlık mı?? Düztabanlık ise, bu bir hastalık DEĞİLDİR, farklı yapı dır. Hiçbir tedavisi gerekmez, tabanlıklar sadece görünümü düzeltir, çocuk gene çıplak ayak bastığında daima düz basar. Hele ameliyat tavsiye etmesi, çok komik!! Zira; buradaki farklılık, kemiklerde değil, adelelerdedir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eyl 2020 Saat 08:48 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim atiyorum hocam boyle ayaklar yururkende one dogru ters v gibi basiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uğraşmayın. Hafif bir düztabanlık var.
Parmak ucunda yürüsün, imkan olduğunda kumda çıplak ayak yürüsün. |
|
![]() |
|
İcime su serptiniz hocam cok takiyorduk kafamiza iyiki varsiniz hep var olun sayenizde doktorlarin dedigini yapmadan buyutuyoruz cocuklarimizi omrunuz uzunnnn olsun saglikla kalin
|
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
Hocam benim çocuğumun da ayak ucu içe basiti.arkadan bakınca v gibi duruyor iki ayak birleşimi. Bir tane ayağının tarak kısmında kemik çıkıntısı gibi çıkıntı oldu pandemi döneminde hatta. V basması düz tabanlıktan ayrı bir rahatsızlık mi? 12 yaşında ve dr.a 2 yastan beri gidiyoruz bir sey yok denıyot
Düzenleyen mrb - 22 Eyl 2020 Saat 11:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gönderin.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam oglum icin test yapildi degerlendirmimisiniz alerjisi var denildi zatiden verildi.12 yas ustu icin yaziyor testte sonucu etkilermi alerjisi yani hep ilacmi kullanicak doktor bey bana bi akil verin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|