|
Corona ilac |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Puanlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 22:01 |
Hocam kolay gelsin yengem corona oldu 32 yasinda bir gun ates olmus sonra sirt agrisi varmis sadece verilen ilaçları kullanmali mi pilaquaenin ve favicovir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşhis den eminseniz, kullanın. Pek bir faydası olacağını zannetmiyorum.
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Puanlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam test yapmislar corona testi pozitif cikti ilac kullanmasa daha mi iyi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Kullanirsak zarari olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesin bir bilgi yok.
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey merhaba;
Corona ile ilgili daha temkinli cevaplar veriyorsunuz son zamanlar fikrinizi değiştiren gelismelermi var. Merak ettim açıkçası 😊
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlk günlerde yapılan araştırmalar, küçük sayıda denek üzerinde yapıldığı için güvenilir değil. Misal; şu
anda Avusturalya, Plaquenil ilacını kullandırmıyor. Birde, açıkçası, "Körler ülkesinde gören" olmak istemiyorum. |
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman hocam bu kadar körün içinde siz bizim ışığımız yol gösterenimizsiniz. Doğru bildiğinizi söylemekten geri durmayın lütfen. Bilgileriniz söylemleriniz bizim için çok kıymetli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|