|
Aft uçuk ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2020 Saat 07:49 |
Hocam oğlum 16 aylık. 3 gün boyunca ateşliydi ve burnu tıkanıktı.(15 16 17 eylül) hiç müdahele etmedim. 3. Gün uyandığında alt dudak derisinin ortasında mercimek kadar sarı renkli uçuk vardı. Aynı zamanda ağzının içinde ve dilinde 3 4 tane aft var. O günden beri çok huzursuz ve iştahsız. Birkaç defa asivral sürmeyi denedim ama devamlı emziğini istediği için uykuda dahil krem pek durmuyor dudağında. Ağız içine bir defa kenacort orabase sürdüm çok ağladı. Bugün iki uçuk daha çıkmış ateşi yok ama devamlı ağlıyor. Uçukları artınca sormak istedim. Yapabileceğim birşey var mı?
4GP.ME/busd/1600577008505.jpg Düzenleyen ibrahimny - 20 Eyl 2020 Saat 07:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uçuk.. Sürebildiğiniz kadar Asiviral'i sürün. Olduğu kadar! Hiç yoktan iyidir.
|
|
![]() |
|
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Hocam şimdiden çok teşekkür ederim. Oğlumun ağzında hâlâ çok sayıda aft var. Sormak istediğim uçuklardan beri uyurken sarı kötü kokulu ağız akıntısı oluyor önemli midir?
Birde 16 aylık 8 buçuk kilo. Ayrıca atopik dermatit olduğu için geceleri çok kaşınıyor. Sipraktin başlayabilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sipraktin'in çok faydası olur. 1 hafta verin, 3 gün dinlendirip, aynı şekilde devam edin.
Ağız akıntısı; Aftlar yüzünden, önemli değil. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|