|
Takviye edici gıda |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Eyslyrt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Takviye edici gıdaGönderim Zamanı: 22 Eyl 2020 Saat 23:18 |
|
Hocam iyi günler, pharmaton supradyn gibi multivitamin takviye edici gıdaları saglıklı bir insanın alması gerekir mi? Gerek hastalıklardan korunmak olsun gerek bagısklıgı güclendrmek tarznda olsun herhangi bir faydası var mı acaba. Sizin kesnlkle gereksiz ve para tuzagı dediğnizi bliyorum yazılarınızı günlük okuyorum ama özellkle sormam gerekti, cok teşekkür ederim smdiden :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2020 Saat 08:46 |
|
Hiçbirine gerek yoktur. Dengeli beslenin. Kilo probleminiz varsa, az yiyin.
Ağızdan alınan bütün Probiyotikler, sadece barsak cidarındaki bağışıklığı arttırırlar. Misal; Probiyotik alarak Suçiçeğini, hatta en basit bir Gribi bile önleyemezsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Eyl 2020 Saat 09:16 |
|
![]() |
|
Eyslyrt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2020 Saat 09:00 |
|
Cok teşkkür ederim hocam bir diğer sorumda bu ara cok fazla unutkanlıgım basladı. Senede 2 kere d vit almaya dikkat ederim bunun dsnda en son ocak ayında kan tahlillerme bakılmstı herhangi bir şey cıkmadı. Orta düzeyde et balık tavuk yumurta peynir süt tüketirim. Herhangi bir ilaç veya herhangi bir tahlil gerekir mi hocam. Yani 2 saat önce kapattgm camı kapattgmı hatrlamıyorum ya da ne bliyim sabah yaptgm bseyi akşama unutuyorum. G0ndelik işlerle ilgili cok oluyor . 29 yasında kadınım ve 2.5 yasnda kızım var peşndeym sürekli :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2020 Saat 09:18 |
|
Aklınız devamlı kızınızda olduğundan, başka şeylere dikkatinizi veremiyorsunuz.
Biraz rahat olun. Çok üstüne düşülen çocuklar sonra çok iyi olmuyorlar.. Rahmetli; Dr. Atalay Yörükoğlu'nun: İş Bankası yayınlarından, "Çocuk Ruh Sağlığı" kitabını okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Eyl 2020 Saat 09:19 |
|
![]() |
|
Eyslyrt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2020 Saat 09:59 |
|
Hocam daha önceki tavsiyelerinzden almstım bu kitabı ama okuma frsatım olmamıstı hrmen baslıyorum tesekkür ederim :)))
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|