|
İştahsızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
motherbsr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2020 Saat 12:39 |
Kadir Bey,
Kızım 23 aylık 10 kilo 81 cm boyu 21 ay anne sütü aldı sadece ek gıdayı hep reddetti 1 yıldır iştah problemi icin düzenli doktora gittik icmedigimiz vitamin balık yagi denemedigimiz meyve sebze kalmadı en son anne sütünü kestik malesef daha kötü oldu herşey 2 aydır günlük toplam yediği bir çay tabağı kadar açlıktan huysuz mızmız süt almıyor biberon yada bardakta denedim kabul etmiyor açlıktan günde 10 biberon su içiyor bir parça haşlama et ve yarim muz yerse o gün şükrediyoruz kimi gün bir lokma bile almıyor spraktin de veriyorum son bir aydır değişen birşey yok çok caresizim kan tahlilleri ultrason herşey çok şükür temiz kan değerleri vitamin değerleri eksik çıkmıyor en son doktor yapısı bu kabullenin ilaçla yormayın daha fazla dedi ama açlıktan sabaha kadar ağlıyor uyuyamıyor meyve suyu bile içmiyor ev yapımı hazır hiçbir şeye düşkünlüğü yok şaştım kaldım zekası gelişimi konuşması yaşıtlarından önde 2 yaşında ama üç dört kelime ile cümle kurabiliyor tek sorunumuz yememesi ve bez bölgesinde devamlı çıkan kızarıklıklar krem kullanıyoruz travozon söndürüyor tekrarlıyor dr bezden kaynaklandığını çok açık tenli olduğu icin böyle olduğunu söyledi sizi takip etmeye yeni basladim ve hemen bu yıl icin 1 ampul d vitamini dün icirdim grip olmuştu balgamı vardı asist ve aferin vermişti hemen kestim bu iştahı icin birde sizin fikrinizi almak istedim cevaplarsanız bu çaresiz annenin vicdan azabını dindireceksiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
!- Kac aylik dogdu??
2- Dogum kilosu ve boyu?? 3- 1.5 kilo eksigi var. Kilo kaybi hangi aydan sonra barizlesti? Demek hala; 2 yasinaki bir cocuga, Asist ve Aferin veren geri zekalilar var!!!
|
|
![]() |
|
motherbsr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
37 haftalık doğdu 2790 boyu da 48 cm ilk 4 ay ayda 1 kilo aldı sonra duraksamalar başladı iki ayda 200 gram ayda 100 gram diye diye 9 aylikta vitamin ilaçlarına probiyetige başladık dr reflu teşhisi koydu 20 ayliga kadar devamlı kontrole götürdük ilk iki ay ilaçlar işe yaradı sonra duraksamalar başladı çok şükür tahlilleri temiz çıkıyor kilo hariç gelişimi konuşması hareketligi çok iyi doktor hep zeki iletişiminin kuvvetli olduğunu söyler en son annesi kabullenelim ilaçla yormayalım yemek istemiyor anne sütüne güveniyor keselim dedi bende kestim ama bu iki ayda herşey dha kötü oldu yemek seçmez ama yediği şey cani isterse en fazla 2 yemek kaşığı bazı günler sadece su alıyor ama enerjisinde bir sorun yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Ahh doktor bey siz 2 yaşına verilene şaşırdınız 1 yaşında başladı aferin asist antibiyotik deloday her güne entorogermina probiyotik kullandık geçen kış bu suruplari kış boyunca her ay bogazı sisti atesi dusmedi diye verdi ve isin kotusu esimde bende lisans ve lisansustu egitimli insanlariz keske kucagima aldığım ilk gun sizi tanisaydim güya özel hastane randevuyu istediğin güne bulmak çok zor her ay gitmemiz en 400 lira hastaneye bırakıp cikmamiz ve hala istahsizligina bez bölgesindeki kizarikliklaeina ve kış aylarında ateslenmesine oksurugune birşey bulamadılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Makale ve Forum yazilarimi okuyun...
Aferin; 2 yas altina VERILMEZ.. Ilacin icini okuyun!!! Kizariklik icin resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Teşekkür ederim doktor bey resim icin yolla yap sitesinden yapmaya çalışıyorum ama yuklenmiyor bir türlü bazı besinler hakkında da görüşlerinizi almak istiyorum
1)tavuk eti (malum köy tavuğu bulunmuyor buyuksehirde kasap ve marketlerdekini vermek zorunda kalıyorum kızıma) 2)keçiboynuzu unu ve keçiboynuzu pekmezi Süt hakkinda tamamen yanlış düşünüyormuşum o konuda yazılarınızı okudum burda ki doktorlar vermeyin zararları diye her gün tv lerde internette ortamında muayenelerinde söylüyorlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kizarikliklar icin: Desitin veya Seba Med, Popolin gibi pisik kremlerini deneyin. Gunde :2x1, pisik kremi
yerine, Hipokort merhem surun. Idrar ve kaka pisikleri farklidir. Bu konuda yazilmis olanlari okuyun. 2- Tavuk eti: Mazbut tavuk ile Surtuk tavuk arasinda etleri bakimindan hicbir fark yoktur. Turk doktorlarina inanmayin. 3- Pekmezin hicbir turu faydali degildir, bilakis ZARARLIDIR. Bilhassa Uzum pekmezi saf Glikoz ihtiva ettigi icin en zararli olanidir. Turk doktorlari SALAK olduklarindan seker aleyhinde konusurlar, pekmez tavsiye ederler, onlara inanmayin. Her turlu pekmez ve saf sekerlerden uzak durun. Keciboynuzun da cocuklara hicbir faydasi yoktur. 4- Sut aleyhtari doktorlar sirf mama firmalarindan "guzellik" elde etmek ugruna hareket eden DANGALAKLARDIR.. Bu dangalaklar; anne sutu olmayip, mama alacak parasi da olmayan fakir fukara cocuklarini sade suya pirinc ununa mahkum eden habis yaratiklardir. Bu pustlar kendi cikarlari icin Turkiye'nin, fakir-fukara bebeklerini felakete surmekten hic cekinmezler. Bunlarin aga babalari da, bu yalanlarini ortbas edebilmek icin, "Sut gerekli degildir, dere otu ve genis yaprakli bitkilerde de, Kalsiyum vardir" diye salak salak laflar ederlerdi. Bu salaklar: 1 bardak sutteki 200mg Kalsiyumu elde edebilmek icin, her gun 2.5 kilo Lahana, Brokkoli veya Dere otu yenmesi gerceginden ise hic bahsetmezlerdi.. Sut dusmalari makalemi okuyun.. Bu dusmanlarin basinda DEVLET gelir.. Dunya saglik Teskilatinin yayinladigi: "Facts For Life" kitabinin Turkce tercumesinde, anne sutu konusunu bile tahrif etmis, metin aralarina aileleri mamalara yonlendirecek tuzak cumleler yerlestirmistir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2020 Saat 19:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Teşekkür ederim Kadir Bey Allah size uzun ömür versin ki böyle doğru bildiğimiz yanlışlardan arınalım korka korka verirdim hazır tavuğu şimdi rahatca yedirebilicem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|