|
Covid.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2020 Saat 18:01 |
Hocam kusura bakmayın böyle bir soruyu size soracağım aklıma gelmezdi. Ama bu covid belası kurduğumuz tüm düzeni yerle bir etti.😔
37 yaşında bayanım dün öğlen dondurulmuş balık yedik. Gece uykumun arasında feci bir bulantı ve üşüme tuttu. Sabah kalktığımda ishaldim. Biraz sonraları eklem ağrılarımve baş ağrısı başladı. çok şiddetli değil yani gripken ki gibi bile değil. Üşüdükçe ortundum ve 3 posta hafif terledim. 2 sefer daha ishal gibi tuvalete gittim. Hic kusmadim.boğaz ağrım yok.2 haftadir nezleydim zaten ancak geciyordu onun bogaz temizleme hissi var.Bunlar bizim klasik yediğimiz bi şeyden mikrop kapma durumu ama gel gör ki içime laf geçmiyor panik oldum çok.lütfen beni rahatlatin. Gıdadan mikrop kapmissam eklem ağrısı terleme olur mu.iştahım yok biraz yoğurt ve haşlanmış patates yedim.şimdiden teşekkürler iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Donmus gidalardan bulasan bakterilerde, hastalik yapici sayida artma olamazda, donmadan evvel olusan
bakteri toksinleri; ishal ve eklem agrilarina sebep olabilir. Sakin ilac almayin, bir an evvel barsaklarin bosalmasi en iyi tedavidir.
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam mazur görün lütfen. Verdiğiniz cevaplara soruyla dönülmesini sevmiyorsunuz biliyorum ama bişey daha dediğim gibi 17 gündür nezleydim burnum 2 hafta çeşme gibi aktı son zaman koyu yeşil 2 3 gündür burun akıntısı kesilmişti geniz akıntım vardı bu durum covid kapmama engel mi? Çevremde maksimum dikkat edenlerdenim çocuklarımı okula gondermiyorum bi tek alışveriş için evimin yanındaki markete gidiyorum. Eşim home ofis çalışıyor.😕😕
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vucutta bir virus varken, ikinci bir virus, hucrelerin olusturdugu Interferon sayesinda hastalik yapamaz.
Bu Interferon etkisi ne zaman biter, bilemeyiz o yuzden siz genede tedbirli olun. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam selamlar saygılar...
1.) Çok şükür hastalığım bugün 4. Gününde bütün arazlar geçti. Hiç bir ilaç kullanmadan. Yalnız biraz halsizlik var sanki kollarımda bacaklarımda damarlarimin içinde kelebek kanat çırpar gibi pırıltı var. Kendimi toparlamam için bişey tavsiye edermisiniz. 2.) Birde hocam 37 yaşındayım 74 kiloyum 2 aydır adet sonrası cok asiri kanama olmamasina rağmen birkaç gün çok halsiz ve bitkin oluyorum. Kanım düşüktü daha önce size yazmıştım et tüketimini arttırın demiştiniz. Malum bu süreçte hastanelerden Uzak duruyoruz tahlil falan yaptırmak istemiyorum. Kansızlık için önerebileceğiniz bi ilaç var mı? 1 yıl önceki sonuçlarım aşağıdaki gibidir. Hgb 11.5 Ferritin 3.8 Demir bağlama kapasitesi 451 Demir serum 27 422 Sağlıkla kalın hocam... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hgb degeriniz iyi.. Etli gida agirlikli beslenmeye devam edin.
Ilac gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|