|
Pastil ve kan sulandirici |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 01:05 |
Merhaba doktor bey , grip olduğumuz için n ve bogazlarimizin.yumusamasi için 50 miligram zerdecal, 20 miligram nar kabugu, 5 mg zencefil içeren bir tabletten günlük 2 tane ictik ailecek, ancak.covid.ihtimaline binaen 100 mg coraspirin de aldık , bir sitede.kan sulandırıcı ile zencefil alinmaz.yaziyordu, sizce.cok.bir.zarari olmusmudur, birde idrarla kaç saatte atılır teşekkür ederim,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaptiklariniz resmen "Ortacag" sacmaliklari...
O aldiginiz(yuttugunuz) haplarin (onlara ilac bile denmez) degil Covid-19, hicbir Virus uzerine etkileri yoktur. Gunluk yazilarimi; bugunden baslayip geriye dogru okuyun. Aspirin'e gelince..... HASTALAR aliyor... Saglam sahislar degil... Evet, Balik yagi, Zencefil, Aspirin, kan sulandirici etkileri vardir. Kanama olmadigi surece, bir zarari olmamis demektir. Bundan sonra da hicbir zaman boyle Turk doktor uydurmasi supruntuleri kullanmayin.C vitamini sahtekarligi makalemi okuyun. |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarınızı günlük okuyorum, kanama olup olmdigini nasıl anlarız hocam, 10 gündür kullanıyoruz ,açıkçası çok tedirgin oldum, idrarla atilmismidir vücutta etki birakmismidir yoksa bir kan sayımı yaptıralım mi , bu arada aldığımız şey günde iki kere boğaz pastiliydi, yani tablet ya da ilaç şeklinde almadık boğaz pastili şeklinde
Düzenleyen aslhn - 29 Eki 2020 Saat 16:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir ilac kac saatte atilir???
Ikinci dozu kac saat sonra aliyorsaniz, o kadar surede atiliyor demektir. Pastil veya Tantum Verde sprey gibi ilaclar, SADECE bogaz agrisini giderirler.. Hastalik uzerine hicbir etkileri yoktur. |
|
![]() |
|
Yok hani boğaz pastili şeklinde aldık ilaç gibi yutmadik coraspirinle etkileşime girmismidir die sordum yani bu süreçte bir kanamaya mahal vermismiyuzdir
Düzenleyen aslhn - 29 Eki 2020 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pastillerin HICBIRI, Aspirin ile etkilesime girmezler.
|
|
![]() |
|
Yani zencefil ve zerdacalli olanlarda doğru anladım, peki aspirin vücuttan diğer saate kadar atiliyosa uzun süreli kullanımlarda mi ameliyattan bir hafta önce bırakın derler , kardeşim 10 adet içti hastaligi boyunca bizlerde gün aşırı bazen iki güne bir toplamda 3 tane falan ama normal yemeğimizi dikkat ettik, soğan sarımsak limon yani diger kanı sulandiran herşeyden de yedik, valla hocam çok vaktinizi aldık biliyorum özür dilerim ama dün geceden beri uyku tutmadi, kardeşim aspirinle limon yedi boğaz pastoli aldı acaba kanı çok mu sulandi birşey olurmu die
Düzenleyen aslhn - 29 Eki 2020 Saat 23:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aspirin'in ETKILI kan seviyesi ile, kanda bulunan seviyesi farklidir.
1 gun kullanmamak bile ilacin hem etkisini, hem kan seviyesini sifirlar. Bunlari abartili sekilde alsaniz bile, ameliyat veya yaralanma olmadigi surece, bir tehlike olmaz. Artik bu konu kabak tadi verdi.... S O N....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|