|
dilde beyazlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2020 Saat 00:07 |
merhaba kadir bey oğlum 47 günlük bugün saçında beyaz konak gibi bişeyler çıktı saç derisinde silince çıkmıyor birde dili beyaz bir süredir ıslak pamuklu bezle siliyorum arada şu veriyorum belki mama kalıntısı diye ancak geçmiyor eski mesajlarda mikostatin önermisiniz ama kullanalimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
30. gunden sonra, agiz icinde bakteri floresi gelistigi icin, Pamukcuk OLMAZ!!
Ancak, dogar dogmaz agir antibiyotikler baslanmis olanlar haric, Kafasindakiler, iyi yikanmadigi zaman olusan; "Konak" dir. Banyo esnasinda, bebegin sacli derisini aynen kendi sac diplerinizi kazidiginiz gibi kaziyin. Eski cevaplarida mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey kendim. icin dviramin ampul icebilirmiyim 50 günlük bebek emziren anne icebilmi damlaya devammi edeyim
Düzenleyen yagmurb - 01 Kas 2020 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dvit3 Ampul, HER sene, senede 1 defa icin.
|
|
![]() |
|
sütten geçme miktarı nasıldır bebeğe zararı olurmu simdi bir Ampul alsam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tafsilat istiyorsaniz, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
haklısınız eski mailleri okuyorum ama bulamadım. sadece emzirdigim için şuan icebilirmoyim onu soracaktim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
iCIN.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|