|
D vit ampul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2020 Saat 16:13 |
Merhaba hocam. Babam 60 yaşinda. Tansiyon ilaci olarak beta kalsiyum blogger kullanıyor. Bu ilaci kullanirken dvit ampul içmenin zararlı olduğu , kalsiyum yüksekliği yaptiğina dair bir şeyler söylenmis. Ampul yerine damla şeklinde alınan d vitaminleri tavsiye edilmis. Suan korona pozitif olma süphesi var. D vit ampul içmesini tavsiye ettim ama kararsız kaldık bu söylentilerden sonra. Bu işin aslı astarı nedir ? Aydınlatırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir zarari yok. Ampul icebilir.
|
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, işyeri hekimi dvit ampul direkt olarak karaciğere çok yükleniyor, damla olarak kullanın diyor. bende senede 1 kere olmayacağını söyledim, ikna olmadı uğraşmadım. tamam dedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii canim, tabiii... Butun dunya aptal bir tek bu KERIZ , cok akilli!!!
O guduk akli ile size ucuz Dvit3 yerine, pahali damlalari kakaliyacak! Baska Eczaneye bakin. Kendiniz alin. Zaten uc kurus.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|