|
Covid 2 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Belgin5441 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Belgin5441
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2020 Saat 00:18 |
Kadir hocam merhabalar bu zamana kadar size sormadan oğluma hiç ilaç kullandım.Bugun oğluma test yapıldı ve sonuç pozitif.Yarin muhtemelen ilaçları gelir. Covidle ilgili yazılarınızı okudum solunum problemi olmadığı sürece ilaç kullanmayın diyorsunuz. Oğlum 27 aylık 3 gündür süren ateşi var hiç ateş düşürücü vermedim ve burun tıkanıklığı var ne yapmam gerektigi ile ilgili çok endişeliyim lütfen yardım edin 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Testler; %100 dogru sonuc vermiyor. Ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Belgin5441 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2020 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Belgin5441
Tamam hocam teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Belgin5441
Hocam merhabalar yine rahatsız ediyorum oğluma ilaç vermediler. Oğlum pozitif olduğu için hafif belirtilerle test yaptırdık ve pozitifiz anne ve baba olarak.Bize Favicovir verdiler bu ilaç ile ilgili yazınızı bulamadım napalim kullanalım mi? İlgilenirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Solunum guclugunuz YOKSA, ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Belgin5441
Tamam hocam iyi ki varsınız 🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|