|
(KENDİMLE ALAKALI) DANIŞMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
symguclu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2020 Saat 10:41 |
Hocam merhabalar, saygılarımı sunarım. Size kendimle alakalı özel bir şey danışmak istiyorum, çünkü genel bilgi birikiminiz ve fikirleriniz benim içim çok kıymetli.
Hocam 11 yıl önce doğum yaptım ve doğumdan ötürü bel ve bacak bölgelerimden çatlaklar oluştu, beni psikolojik açıdan rahatsız ettiği için dövme ile kamufle etmeyi düşünüyorum. Sorum iste dövme yaptırmak sağlık açısından ne kadar risklidir? Cilt kanserine vs yol açar mı? Alan geniş olduğu için bir tehlikesi olur mu? Yaptıracağım yerin hijyenik olmasına çok dikkat edeceğim. Yine riskleri konusunda size danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O bolgelerde, "dogmeler" goruntu bakimindan, yaslilikta cok farkli goruntulere sebep olabilirler.
Halbuki, zamanla, (kilo almamaniz SART) bu lekeler belirsiz hale gelirler. Cok istiyorsaniz, once "Gecici dovme" yaptirip, bir kontrol edin, ondan sonra karar verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|