|
İlaç zehirlenmesi şüphesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2020 Saat 08:54 |
Kadir bey 3 yaşında bebeğin arveles veya parol içmiş olacağından şüphe etmiş annesi fakat emin olamamış çocukta da herhangi bişey yok gibi gözüküyormuş içmiş olsa bir belirti olur muydu diğer yazılarınızı ben onlara söyledim ama kendileri hakkında bilgi almak istediler ne yapsınlar doktora götürsünler mi bu olaydan dün şüphelenmişler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arveles ve Parol, farkli kimyasal yapilara sahiptirler. Bu sebeple, zararli olamazlar.
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tmm doktor bey onlar bebek bunlardan birini yuttuysa zehirlenir mi ağır ilaçlar bebek için diye sormamı istemişlerdi. Zehirlenirse belirti olur mu mutlaka içip içmediğinden emin olamamışlar. Kusura bakmayın anlayamadım cevabınızı. Şuanda da normalmiş çocuk ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"1 tane" ile hicbir sey olmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|