|
Gözde seğirme ve yanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2020 Saat 17:03 |
Kadir Bey 36 yaşındayım.2-3haftadir sol gözümde seğirme var.Son 2 gündür de sağ gozumdede olmaya başladı.Ara sıra yanma ve batma var.Bugün göz doktoruna gittim.Gorme ile ilgili bir sıkıntı yok.Alerji yada ekrana uzun süre bakma ile ilgili goz kurulugundan olabilir dedi.Gunde ortalama 4 saat gibi bilgisayar başındayım öğretmen olduğum için.Dryex ve dolte isimli iki damla verdi.Bunlari kullan geçebilirde geçmeyebilirde dedi.2 yaşında oğlum var halen emziriyorum.Dolte adlı ilacın kullanılmaması gerekiyor diye yazıyor prospektüsünde.Ne yapmalıyım bu damlalar fayda eder mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Genellikle bu tur sikayetler, asiri yorgunluk sonucu olur.
Bu damlalar; ancak gozde kuruma olursa ise yarar. Sizde ise boyle bir sikayet yok. Uykunuza ve istirahat etmenize dikkat edin. Firsat buldukca, yatin uyuyun.
|
|
![]() |
|
Ervamev ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba yeni konu açmak istemedi gözle alakalı olduğu için. Kızım 12 aylık Ken sol gözünde kayma hissettik. Dr dr gezdik hepsi ayrı derece gözlük verdi. Büyük kızım 6 yaşındaydı dr onafa bakayım dedi ve 10 derece gibi bi numara çıktı. Ve göz tembelliği. İki gözü de yüzde 35 görüyor uzağı dediler. Dünya göze getirdik Malatyadan kalkıp istanbul a. Muayene bile etmeden gözlük verdi. En son koç üniversitesi hastanesine gittik. Orda detaylı içimize sinen bi muayene yapıldı ikisine de. Diğer tüm dr lar 6 yaşında olan a bantla kapama verirken, ordaki dr derece leri aynı gerek yok dedi. Küçüğün iki gözü de kayıyor şimdi. Gözlükle biraz daha iyi ama. Bize önerebile eğiniz bir dr var mı acaba. Hepsi ayrı şeyler söyleyince emin olamıyoruz. Çok teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrusu ben de anlamis degilim..Seneler evvel, "Goz kaymasi" olan bir hastami danistigim bir Goz doktoru,
kapama vermedi, ama 1-2 sene sonra goren baska bir Goz doktoru aileye, "kapama gerekirdi, gec kalmissiniz" diyerek, beni tohmet altinda birakmisti. 10 seneden beri Turkiye'den uzaktayim. Istanbul, Goztepe, Cemil Topuzlu caddesi uzerinde, "Dr.Emrullah Tasindi" bir gorsun.
|
|
![]() |
|
Ervamev ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
Doktor Bey bende bu sefer teşekkür için yazıyorum.Sizin yorumunuzla ilaçları kullanmadım biraz fazla dinlenmeye çalıştım. Çok şükür sıkıntım azaldı hatta geçti sayılır.Arada bir oluyor.Yorumlariniz için teşekkürler.Bizlere faydanız çok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|