|
Aşi yerinde gecmeyen sertlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2021 Saat 21:57 |
hocam merhaba daha once konuyla ilgili yazmistim,oglum 26 aylik doktorumuz 24 aralik da yani yaklasik 15 gun once oglumun sag ust bacagindan menenjit b tipi asisini yapti ikinci dozunu.. oglumu aşi sirasinda sabit tutamadim aşi esnasinda kalcasini kaldirdi, uc gun sislik ve kizariklik oldu fakat 15 gun gecmesine ragmen nohut veya findik kadar cok sert bir sertlik kaldi sanki bacagin icine findik yerlestirilmis gibi. Cok endiselendim cocugumda herhangi bir sikinti yok ama oglumda kalici bir kotu durum olurmu bu sertlik neden gecmiyor gecmicek diye korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamanla gecer. Ugrasmayin.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladim hocam ama 3 ayda gecmeyende 1 senede gecmeyende varmis sonradan kotu bisi olmaz dimi gecmesi icin bisi ypmamiz gerekirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar kotu bir sey olana rastlanilmadi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|