Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşi yerinde gecmeyen sertlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşi yerinde gecmeyen sertlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşi yerinde gecmeyen sertlik
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2021 Saat 21:57
hocam merhaba daha once konuyla ilgili yazmistim,oglum 26 aylik doktorumuz 24 aralik da yani yaklasik 15 gun once oglumun sag ust bacagindan menenjit b tipi asisini yapti ikinci dozunu.. oglumu aşi sirasinda sabit tutamadim aşi esnasinda kalcasini kaldirdi, uc gun sislik ve kizariklik oldu fakat 15 gun gecmesine ragmen nohut veya findik kadar cok sert bir sertlik kaldi sanki bacagin icine findik yerlestirilmis gibi. Cok endiselendim cocugumda herhangi bir sikinti yok ama oglumda kalici bir kotu durum olurmu bu sertlik neden gecmiyor gecmicek diye korkuyorum.  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2021 Saat 23:02
Zamanla gecer. Ugrasmayin. 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2021 Saat 23:49
anladim hocam ama 3 ayda gecmeyende 1 senede gecmeyende varmis sonradan kotu bisi olmaz dimi gecmesi icin bisi ypmamiz gerekirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2021 Saat 03:45
Simdiye kadar kotu bir sey olana rastlanilmadi. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.