|
Bir kac soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2021 Saat 15:22 |
Merhaba Kadir hocam. Size bir kac konu hakkında danışmak istiyorum
1-Hocam eniştemin kulak içinde basınç oluşuyormuş ve boynuna dogru agri yapiyormis. Doktor dulester 30 mg ilac vermis. Bir de kafasina şapka takınca rahatliyormus kulakları. Hocam sizce hastalığın sebebi ne olabilir.
2- Bana sut cok gaz yapiyor (soguk iciyorum) laktozsuz sutu onerir misiniz 3-Kızkardesimin elleri sürekli su icinde oldugu icin asiri kuruyor ve catliyor.Vazelin kullaniyor o bile fayda etmiyor önereceğiniz başka krem olsbilir mi. Saygılarımla., Düzenleyen nevin53 - 23 Oca 2021 Saat 16:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Enistenizin iyi bir kontrolden gecmesi lazim..
Tansiyon, Kolestrol, Seker kontrolleri sart. 2- Laktoz eksikligi, yas ilerledikce ortaya cikar. Laktozsuz sut deneyin. 3- Ellerini her yikadiktan sonra, vaselin sursun, geceleri Hipokort merhem surup, ustune Merserize eldiven giysin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Oca 2021 Saat 19:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|