|
Aşı sonrasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2021 Saat 08:53 |
Dr bey 15 ocakta covid aşısı oldum.3 gun sonra nabız 145 ile acile başvurdum kalbime cam batma hissi,ense sertligi tansiyonum 140/80( normalde Max 110/70) EKG. De ritim bozukluğu saptandı.kardioloji doktoru dideral başlattı.5 gün sonra çok ağır kas ağrılarım.oldu belimin üst kısmı ile boynum arasında.gogus ağrılarım devam ediyor.bugün 10. Gün agrilarim daha hafif.
1. Bu aşı ölü aşı denildi niye covid belirtilerini gösterdim? 2 aşının 2. Dozunu olmak istemiyorum bu aşıyı boşuna mı olmuş olacağım bağışıklık için yeterli olmaz mi 1 doz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Asinin; olu veya canli olmasi cok farketmez.. Ikisi de, ANTIJEN dir...
2- Bu asilar ile ilgili yeterli bilgi yok. Sizlerde deneniyor. O yuzden, bu asi cok ucuza geldi.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani bu belirtiler ölü asida olsa normal mi diyorsunuz? Peki bu belirtileri gösterirken yani covid gibi geçirirken niye etrafımızdakilere bulaş olmuyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"bulas" NE demek??? Ya "bulasma" olmuyordur, ya da; "bulasici" degildir.
Lutfen bari sizler bu AHMAK Prof.larin etkisinde kalip, Turkce'nin irzina gecmeyin. Covid dahil butun viruslar, solunum hastaligi yaparken, bulasicidirlar. Virus, solunum yolundaki hucrelerde replikasyon denilen cogalmasini yaparken, bulasicidir. Sisemik hale geldiginde, bulasiciligi kaybolur. Bu yuzden de; ortalikta dolasan,sacma-sapan gargaralarla, virusu yok edemezsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey ben covidle ilgili tüm bulguları gösterince test yaptır diye çok zorladılar.ben ilaç kullanmak istemediğim için direniyorum.
Siz aşıların bulaştırma etkisi yok demiştiniz.mesela bugün göğüs ağrım ve oksurugum var bu virüsün solunum yolunda olduğunu göstermez mi? İş yerinde ısrarla test yaptır bize evdekilere gecireceksin diyorlar.asi kaynaklı poztifsem bunu başkalarına nasıl açıklayabilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asi oldugunuz icin bir sey yapmaniz gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|