|
TSH |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslansmom
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TSHGönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 23:07 |
|
İyi günler Kadir Hocam, 4 senedir hipotiroidi şikayetim var ve dahiliye uzmanı takibindeyim ve abartısız her ay ilaç dozu degisiyor. Bana TSH yüksek ilaç az geliyor,oteki ay TSH düşük diyor. Bu arada nodul yok. Hasimato da yok tanı tiroidit 4 5 sefer boğaz ultrosonu çekildim ayrı hastanelerde hepsi tiroidit dedi ve ben 45 kilo insanım bir tanesi de önce hipertiroidi olmuşsundur sonra hipo ya dönmüştür diye biseyler demisti. Bana seni ameliyatta edemeyiz ömür boyu ilaç kullanacaksın diyor ama ben artık canımdan korkmaya başladım kilom43 e bile düştü geçen ay ve boyum 167
Ben tuz tuketmeli miyim tüketmemeli miyim? Ve bunun için başka napabilirim en kötü tablo ne olabilir böyle devam ederse 29 yaşındayım bu arada.. çok yoruldum her ay hastanedeyim çünkü sürekli 1 ay sonra gel diyor ve emziriyorum çocuğumu hamilelik öncesi 3 ayda bir gidiyordum ve bu kadar degismiyordu TSH değeri saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 23:48 |
|
Doktorunuzu degistirin. Tercihen, bir Endokrin doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Aslansmom
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 23:50 |
|
Peki hocam bir de oyle yapayım.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|