Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TSH
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

TSH

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslansmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TSH
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 23:07
İyi günler Kadir Hocam, 4 senedir hipotiroidi şikayetim var ve dahiliye uzmanı takibindeyim ve abartısız her ay ilaç dozu degisiyor.  Bana TSH yüksek  ilaç az geliyor,oteki ay TSH düşük  diyor. Bu arada nodul yok. Hasimato da yok tanı tiroidit 4 5 sefer boğaz ultrosonu çekildim ayrı hastanelerde hepsi tiroidit dedi ve ben 45 kilo insanım  bir tanesi de önce hipertiroidi  olmuşsundur sonra hipo ya dönmüştür diye biseyler demisti. Bana seni ameliyatta edemeyiz ömür boyu ilaç kullanacaksın  diyor  ama ben artık canımdan korkmaya başladım kilom43 e bile düştü geçen ay ve boyum 167
Ben tuz tuketmeli miyim tüketmemeli miyim? Ve bunun için başka napabilirim en kötü tablo ne olabilir böyle devam ederse 29 yaşındayım bu arada..  çok yoruldum her ay hastanedeyim çünkü sürekli 1 ay sonra gel diyor  ve emziriyorum çocuğumu hamilelik öncesi 3 ayda bir gidiyordum ve bu kadar degismiyordu TSH değeri saygılar hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 23:48
Doktorunuzu degistirin. Tercihen, bir Endokrin doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
Aslansmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2021 Saat 23:50
Peki hocam bir de oyle yapayım. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.