|
Prozac |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2021 Saat 00:42 |
Hocam merhaba,
Erken dogum ihtimali dolayisiyla genellikle yatarak ,hareketsiz gecirdigim gebeligim sonucunda, 33 haftalikken dogum yaptim 4 bcuuk ay once.gerek hamilelik gerekse dogumdan sonraki kuvez sureci oldukca stresliydi benim icin. lohusalik bitimiyle baslayan ve hala suregelen vucut agrilarim var,oturup kalkarken tutukluk,eklem agrilari gibi,size de bahsetmistim.bird ahiliye doktoruna gidip kan tahlilleri yaptirdim, romatizma ile ilgili olanlar da dahil.hepsi normal cikti ve doktor bana kaygili yapim dolayisiyla prozac verdi,emzirenlere veriyrouz diyerek.fakat ben almak istemiyorum bebegime de gecer diye.size de danismak istedim.simdiden cok tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutune gecen bir ilac. Cok sart degil ise, kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Hocam duxet-cymbalta kullanmistim. Doktor onerdi sorun olmaz demisti. Oda ayni prozac gibi sute gecer mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anne sutune cok az miktarlarda gecer ve simdiye kadar HICBIR zararli etkisi gorulmemistir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|