|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gozturk1212 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gozturk1212
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2021 Saat 22:08 |
Hocam merhaba,inşallah iyisinizdir Hocam bir dişime kanal tedavisi yapıldıktan sonra ağzımda metal-acı tad başlamıştı. Size danışmıştım.Doku parçalanması olabileceğini bol su içerek iyileşeceğini söylemiştiniz. Hocam dilimin fotoğraflarını ekledim.2 aydır her geçen gün şikayetlerim arttı.Metal-acı tada ilaveten bütün dilim yanmaya/uyuşmaya başladı.Farklı dişçiye gittim.Röntgende bir bulgu çıkmadı.Mide kaynaklı olabileceğini söylemesi üzerine doktora gittim.Reflü deyip ilaç verdiler ama hiç etkisi olmadı.Bugün endoskopi yapıldı.Yine bir bulgu çıkmadı nedeni olabilecek.Uykudan uyanınca birşey yok ama gün içinde başlıyor acı yatana kadar artarak devam ediyor. Hocam damak-diş ve özellikle dilime acı veren bu şey ne olabilir? Saygılarımla |
|
ikizlerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Dis Hekimligi Fakultesine muracaat edin. Kanal tedavisinde kullanilan metal ile, varsa, bir "dolgu"; pil
seklinde elektrik devresine sebep olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|