|
Makat çatlagi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2021 Saat 20:54 |
Dr bey kızım 54 ay yedirdiklerime dikkat ediyorum ama kızım 1 gün kaka yapmayıp ertesi güne kaka yaparsa kakanin sert olan kısmı kan oluyor az bir şekilde. Hergun kaka yapmasını beklemekten çok yoruldum duphalac başlıyorum kakaasi ymusamaya başlayınca azaltarak bırakiyrun ama kaka 1 gün içeride bekleyince tablo hep aynı çocuk cerrahisine mi gitmeliyim büyüdükçe bu düzelecek bişey mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pirinc, Patates, Muz ve Elma vermeyin. Yag ve seker oranlarini arttirin.
Kayisi, Armut (kurulari da olabilir) verin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey diyetinde bunlara çok dikakt ediyrum sizi takip ediyorum 1 ay önce yine olmuştuk duphalac başladım geçmişti.dun kaka yapmadı bugün kakanin ucu sertlesince kan vardı.
Benim kafama takılan su doktor bey çocuğum hergun kaka yapmak zorunda mı? 2. Güne kalınca kakanin ucu sertleşiyor ve kanıyor.bu nezman kadar devam.edecek? Bu çatlağın olduğu yer cerrahi olarak tedavi mi edilmeli ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Catlagin derecesine gore degisir. Bir Cocuk Cerrahi gorsun..
|
|
![]() |
|
Dr bey götursek doktora parmakla muayene ediyorlar bunun başka yolu yok mu?
Benim derdim her 2. Gün kaka yapan çocuk böyle kanıyor mu? Hayatı boyunca hergun kaka yapmak zorunda mı kalacak? Bu catlakla yaş büyüdükçe geçen birşey değil mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Makatta ne hadise var, bilmiyorum..
Gidemiyorsaniz, kabiz kalmasini onleyip, takip edin.
|
|
![]() |
|
Makat çatlağı gözle görülür bir yerdemi olur yoksa içeride mi doktor bey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|