|
tekrarlayan ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2021 Saat 15:42 |
hocam merhaba,
eski maillerinize de baktım ancak bulamadım, kızım 16 aylık 10 gün önce 39 dereceyi bulan iki gün süren bir ateşi olmuştu başka bir şikayeti yoktu burun akıntısı öksürük ya da kulak ağrısı hiç biri olmadı ilaç da kullanmadık 3. gün ateşi düştü. Bu gün tekrar 38,5 a çıktı ateşi yine başka bira şikayeti yok şimdilik ve dilde pas ağızda kötü koku olmadı iştahı azaldı sadece. şunu sormak istiyorum; 10 gün önce hastalık taşıyan birinden virüs kapmış olsa ve 10 gün sonra gripli birinin yanına gitse bu ateş her on günde bir bu şekilde tekrarlar mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir.. Her virusun ozellikleri farklidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|