|
Erken ergenlik mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2021 Saat 17:30 |
Hocam oğlum 7.10.2011 doğumlu şuan 135 boy 35 kg (son bir yıl içinde 8kg aldı)genital bölgede tüylenme olmasından dolayı endokrine gittik erken ergenlik olma ihtimaline karşı testler istedi çıkanları gönderiyorum bazıları da 2 hafta sonra çıkacak. Sizce bu değerlere göre oğlumda ergenlik başlamış mı yaşına göre normal mi bu durum?
Değerli cevabınız için şimdiden teeşekkür ediyorum 🙏🏻 TSH 1,7754 uIU/mL Lüteinlestiren hormon - [LH]0,23mIU/mL FSH 0,69 mIU/mL Total testosteron <0,45 nmol/L Dehidroepiandrosteron sulfat 96,8ug/d
Düzenleyen anneoluncx - 19 Nis 2021 Saat 18:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117367 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
5cm boy, 8 kilo agirlik fazlasi var. 11.5 yas elbisesi giyer.
O doktora bir sorun bakalim: 1- "Ne dusunerek, bu testleri istemis?" 2- Bu tip tuylenmeler. Testis etkisi ile mi, yoksa, Bobrek ust etkisi ile mi oluyormus? 3- Testislerin capini incelemis mi? Incelemeden mi bu testleri istemis? Erken ergenlik ile hicbir alakasi YOK. Bilhassa esmer cocuklarda, bu tip tuylenmelen erken olabiliyor, bunun ergenlik ile hicbir alakasi yoktur. Kurcalamayin! Seytanin aklina tas getirirseniz, iste sizi boyle tokatlarlar. Bosuna para harcamissiniz. |
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Sağolun Hocam içim ferahladı iyi ki vardınız 🙏🏻Yani ergenlik falan yok daha
Hocam başka testler de istedi bir de fiziki muayene de testislerinde biraz büyüdüğünü söyledi ben de ergenlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama yine de bakalım dedi.bir de hocam oğlum sarışın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117367 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN bir daha bu sahtekara para kaptirmayin. Sizi soyup-sovana cevirecek!!!
Su tuylenmenin resmini ozel'den gonderebilirmisiniz? Goreceksiniz, buradan bir sey tutturamayinca,: - Yok, "anemi suphesi var" diyecek. - Yok, "IYE suphesi var" diyecek, diyecek de diyecek!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam yollayaptan gönderemiyorum bir türlü😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
https:// resimyukle den gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Gönderdim hocam özel mesaj olarak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gordum.. Erken ergenlik ile alakasi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|