|
Nefes borusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2021 Saat 22:37 |
Hocam merhaba az önce portakal yerken çekirdeği nefes boruma kaçtı gibi geldi. Eşim çok şiddetli sırtıma vurdu. Çıkan bişey olmadı.Nefes alabiliyorum ama çok tedirginim çekirdek nefes borumun ucunda takılmış zamanla aşşağa inip nefes almamı engeller mi. Bilmiyorum belkide mideme gitti. O esnada öksürdüm kusmaya çalıştım boğazım ı çok yorduğum için boğazıma ağrı oturdu. Korkmalı mıyım hocam. İyigünler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nefes borusuna kacmis olsa idi, siddetli oksuruk krizine girerdiniz.
Eger, boyle bir oksuruk kriziniz oldu ise, en azindan bir Akciger Rontgeni cekilmesi gerekir.
|
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam şimdilik öksürük krizim yok. Teşekkürler çok saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|