Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızarıklık...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızarıklık...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nehiraksoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızarıklık...
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 18:36

Merhaba hocam arkadaşımın çocuğunda 4 aylıkken yüzünde  kızarıklık olmaya başladı ilk başta egzama dendi kortizonlu ilaç kullandı geçmedi daha da çoğaldı iki yanağında,kollarında ve bacaklarında çıktı alerji testi yapıldı bir şey çıkmadı en son gluten alerjisi dediler onada dikkat edildi ama yine geçmedi gitmedikleri doktor kalmadı.Kaşıntısı yok ama çocuk huzursuz uyku düzeni yok ben size resimlerini yolluyorum ayrıca şimdiye kadar kullanılan kremleride hocam yorumunuz bizim için çok değerli nasıl geçecek bilemiyoruz...

Not:Şu an 15aylık 13kilo boy78cm

https://resimyukle.io/r/wF37JAk35G

https://resimyukle.io/r/EcBCas6q6X

Düzenleyen Nehiraksoy - 28 Nis 2021 Saat 18:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 20:43
Bu bir "hastalik dokuntusu" DEGIL! 
Bir cins damar anomalisi.  Kapiller Hemangiom da denir. Kremlerle filan gecmez. 
Turk doktorlari; Astim, Allerji, Coliak ve Reflu'dan baska hastalik ismi bilmezler.
Bir kere bu yasta; "Alerji testi" diye bir sey YOK! 
Dusmussunuz, doktor kilikli sarlatanlarin eline, sizi resmen dolandiriyorlar.
Bunun cocuga bir zarari yoktur, tedavi filan da gerekmez. Gecmez.
Yukarı Dön
Kerim.24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kerim.24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2021 Saat 01:25
Hocam kolay gelsin sadece yüzünde yok kollarında ve bacaklarında noktalı şekilde kızarıklık ve sivilce gibi atıklar var sizin söylediginiz hemongiom hastalığına baktim resimler uyuşmuyor pek ben kol ve bacaklarının resminide yüklüyorum tekrar değerlendirirseniz sevinirim 
Yukarı Dön
Kerim.24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kerim.24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2021 Saat 01:28
Fotoğraf yükleyemedim hocam e posta adresi gönderirseniz ordan iletirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2021 Saat 05:52
drktgc@yahoo.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.