|
Kızarıklık... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 18:36 |
Merhaba hocam arkadaşımın çocuğunda 4 aylıkken yüzünde kızarıklık olmaya başladı ilk başta egzama dendi kortizonlu ilaç kullandı geçmedi daha da çoğaldı iki yanağında,kollarında ve bacaklarında çıktı alerji testi yapıldı bir şey çıkmadı en son gluten alerjisi dediler onada dikkat edildi ama yine geçmedi gitmedikleri doktor kalmadı.Kaşıntısı yok ama çocuk huzursuz uyku düzeni yok ben size resimlerini yolluyorum ayrıca şimdiye kadar kullanılan kremleride hocam yorumunuz bizim için çok değerli nasıl geçecek bilemiyoruz... Not:Şu an 15aylık 13kilo boy78cm https://resimyukle.io/r/wF37JAk35G https://resimyukle.io/r/EcBCas6q6X Düzenleyen Nehiraksoy - 28 Nis 2021 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bir "hastalik dokuntusu" DEGIL!
Bir cins damar anomalisi. Kapiller Hemangiom da denir. Kremlerle filan gecmez. Turk doktorlari; Astim, Allerji, Coliak ve Reflu'dan baska hastalik ismi bilmezler. Bir kere bu yasta; "Alerji testi" diye bir sey YOK! Dusmussunuz, doktor kilikli sarlatanlarin eline, sizi resmen dolandiriyorlar. Bunun cocuga bir zarari yoktur, tedavi filan da gerekmez. Gecmez.
|
|
![]() |
|
Kerim.24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kolay gelsin sadece yüzünde yok kollarında ve bacaklarında noktalı şekilde kızarıklık ve sivilce gibi atıklar var sizin söylediginiz hemongiom hastalığına baktim resimler uyuşmuyor pek ben kol ve bacaklarının resminide yüklüyorum tekrar değerlendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Kerim.24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf yükleyemedim hocam e posta adresi gönderirseniz ordan iletirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
drktgc@yahoo.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|