|
pcr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 14:42 |
Kadir hocam merhaba, size danışmak istediğim bir konu var şirketimiz bize aylık olarak antikor testi uyguluyor, eğer 1 hafta 10 günden fazla uzaktan çalışma yaptıysak o zaman da pcr testi yaptırıyor. Bazen test için şirkete geliyorlar açık havada yapıyorlar ama bazen de biz laboratuara gidiyoruz. ben yarın anlaşmalı olduğumuz özel bir laboratuara gidip hızlı pcr testi yaptıracağım. orada içerde yapılıyor. sabah erkenden gidip ilk olarak yaptırmayı düşünüyorum. oradan corona kapma riski olur mu bu risk ne kadardır? o kadar koruyorum kendimi hiçbir yere gitmiyorum bu zorunlu testlerden dolayı bir mikrop kaparsam diye inanılmaz bir paranoyaya kapıldım şu an? hocam artık iyice psikolojimiz bozuldu. Şimdiden çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Risk, her yerde var.
Esasinda bu yapilan Testlerin hicbir pratik faydasi yok. Yapilacak bir sey yok. Ilimle degil de, goz boyama gayesi ile yapilan boyle sacmaliklardan bir fayda gelmez. "Hizli" veya "Yavas" PCR testi diye bir sey yok! PCR testi var!
|
|
![]() |
|
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah hocam o kadar haklısınız ki ama bizim tercihimizle olan bir durum yok zorunlu yapıyoruz. Bir tane adamakıllı bilimsel akıllıca bilgi veren kimse olmadığı için şirketler de ne yapsın onlar da ellerinden geldiğince bir şeyler yapıyorlar iki tür pcr varmış birinin sonucu bir saat içinde çıkıyor diğeri bir günde çıkıyormuş.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
CNN Turk'de; Dr. Mehmet Ceyhan; Klorokin ve Faviparin (Favipiravir) tedavi edici olmadigini acikladi..
Ben sizlere kac zamandir soyluyorum, Turkiye'de ancak anlasilabildi. Yapilacak bir sey yok.'80'li yillardan beri anlattiklarima itibar etmeyen Turk doktorlari, simdi benim yazilarimi CALIP, kendi isimleri altinda gazetelerde yaziyorlar. Sahtekar ve sarlatan olduklarini biliyordum da, simdi bir de HIRSIZ olduklarini ogrendim.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 8 tane hapı yutmak zaten intihardır bizde ailecek kovid geçirdik hiç ilaç içmedik sadece babam milletin baskısıyla 4.günü bizden habersiz içti hastanelik oldu dediğiniz gibi sadece ağrı olunca ağrı kesici aldık iyiki varsınız hocam uzun sağlıklı ömürler diliyorum size...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|