|
Biontech ve Emzirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2021 Saat 23:20 |
Hocam oğlum 19 aylık emziriyorum.Aşı için sıram geldi.Biontech vurulmak istiyorum.7 ay önce ailecek kovid-19 geçirdik. Fikrinizi almak istiyorum. Emziren anneler için Sinovac mı? Biontech mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangisini bulursanız.. Tercih etme lüksünüz varsa, BionTech tercih ederim.
|
|
![]() |
|
Yusef ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burda nasıl mesaj paylaşırım.mesajım görünüyorum onuda bilmiyorum. Acil soru sormam gerek lütfenn
|
|
![]() |
|
Yusef ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
Çok özür diliyorum. Başka türlü beceremedim. Affınıza sığınıyorum. Merhaba kadir hocam erkek 4. 5 yaşında oğlum dünsabah kahvaltıdan önce ben iyi değilim diye geldi yanıma biraz solgundu. Sonra kucağıma aldım. Çok hafif nemlendi bir an. Sonra kucağıma aldım. Karnını doyurdum normal devam etti. Bir sıkıntısı yoktu. Dün bir devlet hastanesi nde kan tahlili yaptırdım. D vit yüksek çıktı. 143.diğer değerleri normal. Sadece feritini düşük. 10 gün kadar önce d vit ampül içirmiştim. Hastanelere gitmeye korktuğum için ölçüm yaptırmamıştım. Bir yıl önce de 1 ay ara ile 2 tana vermiştim. Çok korkuyorum hocam yanlış yaptım. Şimdi hastane deki doktor ne der bilmiyorum ama siz ne derseniz onu yapıcam. Lütfenn yarfım
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
150'ye kadar hiçbir tehlike yoktur, hiçbir araz da vermez.. SAKIN Türk doktorlarının gazına gelmeyin. Bir
sene D vitamini vermeyin. Bir sene sonra tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın. Başka bir şey yapmanız da gerekmez.
|
|
![]() |
|
Hocam Allah razı olsun sizden içime su serptiniz🙏🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|