|
Bitki caylari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 14:27 |
Kadir bey merhaba ,papatya çayı, melisa cayi gibi bitki çaylarının sakinleştirici özelliği olduğu söyleniyor.pasiflorali bitki çayı cıkmış. Bu caylari günde birer kere içmenin sakıncası varmıdır. Size danışmadan içmek istemedim.kitabinizida sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey daha öncede sormuştum ama bulamadim cevabını.goz seğirmesi dün bütün gün oldu. Sol göz altim segirdi durdu. Geçmişti şimdi ara ara tekrar geliyor neden olur ne iyi gelir .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitki çayları diye satılanların bazılarında, bilhassa " Zayıflama çaylarında" Efedrin bulunur. Bu madde bazı
kimselerde aşırı çarpıntılara sebep olur. Güvenilir değillerdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|