|
kutu sut hazmedememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2021 Saat 20:18 |
hocam merhaba, 5,5 aylik 5500gr.erkek bebeklerimiz var, mamayla besleniyorlar. bir suredir azdan baslayarak sut vermeyi deniyordum, 3 gundur de gunde bir ogunleri 150ml.sut veriyorum. ishal, kusma, kizariklik, sisme olmadi. gaz sancilari daha bitmemisti, ama bugun gun boyu fazla huzursuzlar. sut mu fazladan gaz yapti, yoksa farkli bir sebebi mi var anlayamadim hocam. eger bir hazmedememe durumu varsa, bu sut ictikten hemen sonra mi olusur yoksa gunler sonra da ortaya cikabilir mi? bir de hazmedemiyorlarsa kilo alirlar mi yine de? bunlari sormak istedim, simdiden cok tesekkurler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 ayından sonra "gaz sancısı" benzeri şikayetleri olursa, hazımsızlık vardır.
1 ay sonra tekrar deneyin. Hazımsızlık, zamanla düzelir. Bu arada da mama verin.
|
|
![]() |
|
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam musaadenizle birsey daha sormak istiyorum, bugune dek yasadiklarimizi anlamak adina. 1 hafta oncesine kadar surekli kriz halinde aglayan, sakinlestiremedigimiz, gaz cikarsa da rahatlamayan bebeklerdi, su 1 haftadir biraz daha sakinler. acaba dogumlarindan itibaren sutsuz bir mamayla beslenseler bu sıkıntıları hic yasamayacaklar miydi? ve burdan hareketle eger sut vermeye devam edersem bebeklere verecegi sıkıntı yine gaz sancisi ve kriz halinde aglamak mi olacak, yoksa daha buyuk zarari var mi? ve bir sorum daha var, tamamen mamaya döndük ama sutu ne kadar erken verirsem bagirsaklari hazmetmeye o kadar cabuk alışır dusuncesi yanlis mi olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mama da süt sayılır. Neticede mamalar da inek sütünden yapılıyor.
Yani çocuk sütsuz beslenmiyor değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|