Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İleri yaş meme ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İleri yaş meme ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 289
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İleri yaş meme ağrısı
    Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 10:12
İyi günler hocam. alanınız değil kusura bakmayın hocam.34 yaşında bayanım. 2 çocuk sahibiyim.ilk kızımı 18 ay emzirdim.emzirrirken 2.gebeliğim oldu .emzirmeyi bıraktım. Oğlumu 24 ay etkin emzirdim. Sütüm çoktu sürekli sağıyordum, oğlum  şuan 4 yaşında. Emzirmeyi bırakalı 2 yıl oldu. Emzirirken herhangi bir sıkıntım olmadı. Bıraktığımda da çok süt vardı boşaltmıştım bir sure.Yakın zamanda göğüste ağrı hissedince kendim muayene yaptım sertlik fark ettim, hafiften ağrı olunca genel cerrahi ye muayene oldum.ultrasyon istedi.radyoloji doktoru süt kanalların genişlemiş ve çökelek tarzı birikimler var dedi.dr a sonucu gösterdim 2 ilaç yazdı
Kötü bişey değil dedi.pek açıklama yapmadı. Netten okuduğum kadarıyla tedavisi yokmuş.emzirme bırakmayı mi yanlış yaptım hocam bilemedim. Oradaki biriken çökelek tarzı yapılar dağılmaz mi hocam.cok rahatsız etmiyorlar ama tedavisi olmaması kafam karıştı. Bu durum ilerler mi.yapmam gereken bişey var mıdır ya da hocam?

Düzenleyen antipc - 22 Haz 2021 Saat 10:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 11:24
Agnucaston, düzensiz adetlerde kullanılan bir ilaç, size faydalı olurmu bilemem. 
Sıcak kompres yapın ve Etol tablet agrı olunca kullanın. Zamanla düzelecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.