|
Bronzlaşmak zararlı mı? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cemrecan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronzlaşmak zararlı mı?Gönderim Zamanı: 05 Tem 2021 Saat 12:48 |
|
Kadir hocam iyi günler. Haziran 2008 doğumlu 13 yaşında erkek çocuk için sorum olacak (170 cm boy 60 kg).
Yazın 3 ay açık havada havuza gidiyor ve yaklaşık 2 saat havuzda kalıyor. Güneş kremi sürsek de bronzlaşıyor. Kızarma soyulma gibi şeyler olmuyor sadece cilt rengi koyulaşıyor. Sorum şu bronzlaşmak cilt kanseri riskini artırıyor mu? Daha çok güneş kremi mi kullanmalıyız bronzlaşmasın diye? Bu yaş grubunda Covid aşısı için düşünceniz nedir? Bazı Avrupa ülkelerinde 15 yaşa kadar inmiş galiba. Türkiyeye de gelirse yaptıralım mı? (Menenjit ve grip aşıları hariç tüm aşılarını yaptırdık.) Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Tem 2021 Saat 14:37 |
|
Palavra!! Soyulma olmadığı sürece bir zararı yok.
İmkan oluştuğunda aşısını olsun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Tem 2021 Saat 14:38 |
|
![]() |
|
turnam
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Tem 2021 Saat 23:08 |
|
Çok özür dilerim araya giriyorum soyulma neden zararlı ben d vitamini alsınlar diye güneş kremi denizde bir iki gün sürüyorum sonra bir daha sürmüyorum hatamı yapıyorum çünkü soyulma oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 10:27 |
|
Soyulma derken, 2. derece yanık dan bahs ediyoruz. Su toplama sonucu olan soyulmalardan.
Yoksa, sadece esmerleşme sonucu olan deri soyulması farklı ve zararsız.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|