Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek kilo almama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebek kilo almama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duyru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duyru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek kilo almama
    Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2021 Saat 16:47
Merhaba hocam.2nisan 2021de 36.haftada 2800gr 49cm kız çocuğu dünyaya getirdim .hocam kızım ilk ay 600gr ikinci ay600gr üçüncü ay 500 ve en son aşı için gittiğimizde 500 gram alarak 5 kilo boyuda 62cm olmuş. Sütümün var olduğunu düşünüyorum çünkü emip doyduktan sonra bile gögsümü sıktığımda süt geliyor.emzirirken bebeğim geri çekilse fışkırıyor sütüm yüzüne. Herkes tüm çevre ve sağlık ocağı bebeğimin çok zayıf olduğunu sütümün yaramadığını formül süt vermemi tavsiye ediyor.hatta yüksek enerjili özel mama vermemi bile söylediler.bebeğim sakin mutlu huzurlu bir bebek aç olsa böyle olmaz diye düşünüyorum ve sizden başka kimseye güvenmiyorum.ne yapmamı önerirsiniz formül süt takviye yapayımmı yada özel mama alayımmı .kulağımı tıkayıp emzirmeye devammı edeyim.4 ay için 5 kilo çokmu az
dudududu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2021 Saat 18:44
Sakın o AHMAKLARA inanıp, mama vermeyin. Onlar yedikleri kazıkların farkında olmayan ahmaklar.   Siz
ne doktorlara ne de cevredekilere inanmayın. Size bu konuda en iyi bilgiyi bebeğin kakası verir.  Aç kalsa;
kakası sert top-top  olur. Çok yerse, sarı olması gereken kaka, yeşil renk alır. 
Siz, bu kimselere değil, bebeğin kakasına inanın.. Emin olun o "kaka" o kimselerden daha akıllıdır. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.