|
Aşılı covid hastası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2021 Saat 09:38 |
Hocam merhaba. Ben 2 doz biontech aşımı olmuştum. Kol ağrısı ve geniz akıntısı şikayetiyle test yaptırdım, pozitif çıktı. Ateşim hic çıkmadı, burun akıntım yok. Verilen ilaçları kullanmalı mıyım? Sonradan arazlar artar mı, evde 7 yaşında kızım var, tüm endişem onun için. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın verilen ilaçları kullanmayın. Faydadan ziyade zararları var.
İlaç kullanmayın, ateş düşürmeyin.
|
|
![]() |
|
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.Kullanmadim ilaçları. Sıkıntılı geçmiyor şükür. Sadece dünden beri burnumun sol tarafı sızlıyor, hafif bir baş ağrısı, göz yaşarması yapıyor solda. Burun akıntısı çok az ve sıvı. Sinüslerde sıkıntı var sanırım. İlliadin kullanmamda sakınca olmaz değil mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|