|
Öksürük ve balgam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2021 Saat 13:30 |
Merhaba doktor bey kziim 5 yaşında 20gun once grip olmustu devamında balgam ve öksürük kaldı.gun içerisinde konuşurken yada efor harcadığında kısık kısık öksürük oluyor ama esas sorunumuz sabah uyandığında yada gece uykusu bölünürse balgam çıkarana kadar olan öksürük...balgam çıktığında rahatlıyor.
Bal limon colld mix ve buhar yapiyorum Bu ne kadar sürer yada başka ilaç kullanmak gerekir mi? 2 ayrı doktor antibiyotik başlamak istedi 20 günü geçtiği için ben sabırla bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın ha... SAKIN Türk doktorlarına kanıp, Antibiyotik başmayın.
Ateş+Ağız kokusu+Dilde pas tabakasını takip edin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik almadık doktor bey.yorumlarinizi tararken bricanly şurup okudum ama hangi durumlarda verilebilir tam anlamadım bizim için bir faydası olur mu ?
Sabah veya gece oksurukle uyanınca hemen limon bal veriyorum ılık onu bol tükürük ve balgam ile kusarak çıkarıyor.gun içinde de az öksürük ve balgam çıkarıyor. Hic bu yasa kadar böyle birsey yasamamistik.neredeyse 1 ay olacak korkutuyor haliyle...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Solunum sıkıntısı olursa; Bricanyl başlanır.
Sizin durumunuzda; aynen devam edin.
|
|
![]() |
|
Daha uzun sürebilir mi ozaman doktor bey? Korkulacak birsey yok mu?
Hic 1 ay süren balgam öksürük görmemiştim kusura bakmayın o yüzden biraz huzursuz oldum. Birde solunum.sıkıntısı öksürük sırasında mi gün içerisinde mi olması gerekiyor şurup için?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral solunum yolu hastalıkları uzun sürer. Hem hastalık süresince, hem hastalık sonrası olan tamirat süresince
şahıs öksürür. Takmayın kafanıza ve benim cevaplarımı bugünden geriye giderek okuyun. Ne demek; "öksürük sırasında mi gün içerisinde mi olması gerekiyor" Solunum sıkıntısı oldumu, devamlı olur. Öyle 3-5 dakika olup, geçmez. |
|
![]() |
|
Dr bey 20 gundr sabah olan öksürük bugün tüm gune yayıldı.konusurken kısık kısık öksürme ihtiyacı duyuyor.gece balgam çıkarmak için olan öksürük artti.öksurukle birlikte bağlamda arttı.
Yeni bir virüs mü kaptık yoksa durumu ilerledi mi doktor bey
Düzenleyen Gunes05 - 28 Ağu 2021 Saat 06:29 |
|
![]() |
|
Dr bey gripten sonra bronşit oluşur mu? 1 aydır öksürük balgamdan sonra bugün hafif ateş var size yazmıştım sanki öksürüğü arttı diye gün içinde 38nlere çıkan ateş oldu. Başka bir virüs mü aldik yoksa bronşit mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|