Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid mi oldum??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid mi oldum??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid mi oldum??
    Gönderim Zamanı: 05 Eki 2021 Saat 03:21
Ben "Dimer'e" filan bakmam, hastanin genel durumuna bakarim. Gerisi hikaye!! 
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2021 Saat 01:39
Peki hocam benim ailem kovit geçirdiğinde filyasyonun getirdiği hiç bir ilacı kullanmadılar buna rağmen dimer aşırı derecede arttı 1000 leri geçti yinede kullanmamak mı gerek hastane ortamında ilaç veriyorlar belki ondan dediniz bunu ama evde hiç ilaç almadılar babannem 24 bin oldu dimeri
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 12:56
Kan sulandırıcılar, Hastaneye yatanlar için, herkes için değil. 
Yukarı Dön
ozlemtunc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 148
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 10:43
Tekrar merhaba Kadir bey
Mesajın başında yazmıştım size ama ozetleyeyim tekrar.43 yasindayim.test sonucum pozitif cikmisti.Delta varyanti. .. ilk doz biontech aşımı vuruldum. Gelen filyasyon ekibinin verdiği neutec ilacı aldım ama kullanmıyorum dediğiniz gibi. Yalnız çevremizdeki doktor ve eczacı arkadaşlar ısrarla kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini söylüyor. Bu konuda size danışmak istedim. Bu arada Şuan 6. Gündeyim.ateş ağrı hiç yok. Genel durumum iyi. Öksürük ve balgam var sadece. Simdiden Teşekkürler Kadir bey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 10:22
Kandaki oksijen seviyesi düşmeden önce, Akciğerlerin hastalanması, solunumun hızlanması icap eder.
Bu arazlar olmadan, böyle şeyleri aklınıza getirmeyin.
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 242
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 21:17

Peki bu hastalıkta kandaki oksijen seviyesi düşünce hastahaneye yatırmalıyız diyorlar doğru mu Dr Bey ? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 20:32
Kullanılan ilaçların hiçbir faydası yok. 
Ateş düşürmayin, ilaç kullanmayın.
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 242
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 18:42

Kadir Bey annemde korona halsiz ateşi 39 ve bilinç kaybıda yaşıyor bu normal bir durum mu 😢 serum aldılar 2 sefer serumdan sonra kötü oldum dedi annem kortizon ve antibiyotik koymuşlar seruma 3. Serumu red etti annem almadı doğal yollarla atlatmaya çalışıyolar ama bilinç kaybı olunca korktuk , dayımı koronadan hastaneye yatırdılar kandaki oksijen seviyesi düşünce tehlikeli dendi doğru mu ? Şuan entübe olmuş şekilde ne olur cevap bekliyorum 😞
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.