|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2021 Saat 00:26 |
Hocam aşı olmadım. Bugün pcr testi yapıldı işimden dolayı..sonuç sabah gelecek. Bende belirtiler covid pozitif gelecek diye düşünüyorum..
37.5 ateş Her yerim dökülüyor Baş ağrısı Hafif baş dönmesi Boğazda gıcık Kalbim hızlı atıyor.. Hocam bir de en çok korktuğum, kalbinde tekleme var ve bugün hasta oldukdan sonra çoğaldı.. Derin anemim var. Siz de söylemiştiniz.. Evde sadece 8 yaşında kızım var..kimsem yok başka. Hocam bu belirtiler daha kötüye gider mi Bir de kızımla ne yapacağız..o iyi...kafam durdu , düşünemiyorum 46 yaşında ve 47 kilo bayanım çok uykum var ama uyuyamıyorum Hocam bu arada sonuç şimdi çıkmış.. negatif diyor... bence yanlış...şuan ağrımayan yerim yok...ayağa kalkacak gibi değilim..wc ye zor gittim..şu taşikardi ve tüm kasların ağrıması beni mahvetti...apranax fort içsem mi..ateşim 37.8 Düzenleyen leyli - 09 Eyl 2021 Saat 03:18 |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sitede sorun vardı..bekledim..9 undan bu yana bütün belirtiler devam ediyor...bugün yine pcr testi yapıldı..gece 3 gibi sonuç çıkacak. Bişi yiyemiyorum..o sebeple ilaç da içemiyorum... acil de novalgin yaptırsam..artık bu4.gün..gece gündüz kas ağrılarım bitmedi.. uyku yok ağrılardan...46 kilonun da altına inmişim
Düzenleyen leyli - 11 Eyl 2021 Saat 17:13 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam test sonucun pozitif çıktı.. çarşambadan bu yana tüm belirtiler yukarda yazdığım gibi devam ediyor...hatta bir de yoğun balgam eklemdi üzerine...Çok zor atıyorum..boğulacam baltamdan.. korkuyorum
Düzenleyen leyli - 11 Eyl 2021 Saat 21:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|