|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2021 Saat 19:13 |
Hocam merhabalar, bademcik şişmesi teşhisi ile augmentin bıd 1000 mg kullandım, ilaç biteli iki gün geçmesine rağmen geniz akıntım oluyor boğazımda hala hassasiyet var sesim de hala az kısılık var bugün gittiğim başka doktor ise boğazıma bakıp prednol l40 verdi bunu içeceksin dedi, ayrıca allerset verdi alerjik olabilir şimdiye geçmeliydi dedi. Küçüklüğümden beri ara ara bademcik sorunum olur hiç alerjik denilmedi. Burun akıntım da oluyor arada ateş öksürük yok. Acaba prednolu ve allerseti kullanmalıyım sizin cevabına göre hareket edeceğim hocam iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EĞER, yazılarımı okusa idiniz; bu saçma sapan doktorların ellerine düşmez, böyle saçma sapan tedavilere
maruz kalmazdınız.. Augmentin ve ya benzeri antibiyotik kullanımı için; ATEŞ+ Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olacak. Ateş yoksa, veya diliniz pembe görülüyorsa, SAKIN Antibiyotik kullanmayın. Son gittğiniz doktor tam bir ŞARLATAN!! Çok mu aradınız? 1- Prednol içildiğinde etkili olamaz.. Doktorun cahil olduğunu gösterir. 2- Allerji ile bademciklerin hiç bir alakası yoktur, resmen bir yerinden uydurmuş. Şikayetleriniz Grip belirtileridir. Türk doktorları, yeminli olduklarından ASLA Grip teşhis etmezler. Covid19 salgını başladığında eskiden çok yaygın olan;"Griplilere Allerji veya Astım demek" modası geçmişti, ama anlaşılar bu çok karlı,yağlı-ballı sahtekarlık tekrar hortlayacak! Grip için yapacaklarınız; -Sıcak ıhlamur içinde zencefil, Limon ilavesi ile için - Akşamları başucunuza 2 damla ColdMix damlatın. Sık sık sıcak banyolar yapın. |
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam çok teşekkür ederim. İlaçları aldım ama sizden haber beklemiştim içmek için, iyi ki içmemişim, aynı doktorlar ikinci doz sinovac için tam iyi olmam gerektiğini söylemişlerdi. İkinci doz hakkım geldiği zaman rahatsızlanmıştım. Bugun ilk doz üzerinden 41 gün geçmiş oldu daha iyiyim acaba bu kadar ara vermek aşının etkisini azaltır mı hemen gidip yaptırsam olur mu acaba en doğru bilgileri sizden alıyoruz iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayır, etki azalmıyor... Sadece hasta olma riskiniz artıyor.
Aşınızı hemen olun. Hasta olsanız bile.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhabalar, yine boğazımın derinleri ağrıyor, ışıkla boğazıma baktım kızarmış kenarları yine 1 aydır tam iyi olamadım, şikayetlerime bakınca subakut tiroidit e benziyor sesimde kısık sanki, yılardır bademcik çekerim böyle uzun sürmezdi, hocam ne yapayım, sizden başkasına güvenemez olduk iyi ki varsınız. Subakut tiroidse ne yapmalıyım, 5 gün civarı iyiydim, yine beklersem iyi olabilir miyim. Ne kullanayım Kadir Hocam ne yapayım tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben başkalarının (bilhassa Türk doktorlarının) koyduğu saçma-sapan teşhislere yorum yapmam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|