Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2021 Saat 19:13
Hocam merhabalar,  bademcik şişmesi teşhisi ile augmentin bıd 1000 mg kullandım,  ilaç biteli  iki gün geçmesine rağmen geniz akıntım oluyor boğazımda hala hassasiyet var sesim de hala az kısılık var bugün gittiğim başka doktor ise boğazıma bakıp prednol l40 verdi bunu içeceksin dedi, ayrıca allerset verdi alerjik olabilir şimdiye geçmeliydi dedi. Küçüklüğümden beri ara ara bademcik sorunum olur hiç alerjik denilmedi. Burun akıntım da oluyor arada ateş öksürük yok. Acaba prednolu ve allerseti kullanmalıyım sizin cevabına göre hareket edeceğim hocam iyi ki varsınız. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118273
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 08:57
EĞER, yazılarımı okusa idiniz; bu saçma sapan doktorların ellerine düşmez, böyle saçma sapan tedavilere
 maruz kalmazdınız.. 
Augmentin ve ya benzeri antibiyotik kullanımı için; ATEŞ+ Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olacak.
Ateş yoksa, veya diliniz pembe görülüyorsa, SAKIN Antibiyotik kullanmayın. 
Son gittğiniz doktor tam bir ŞARLATAN!! Çok mu aradınız? 
1- Prednol içildiğinde etkili olamaz.. Doktorun cahil olduğunu gösterir.
2- Allerji ile bademciklerin hiç bir alakası yoktur, resmen bir yerinden uydurmuş. 

Şikayetleriniz Grip belirtileridir. Türk doktorları, yeminli olduklarından ASLA Grip teşhis etmezler. Covid19
salgını başladığında eskiden çok yaygın olan;"Griplilere Allerji veya Astım demek" modası geçmişti, ama
anlaşılar bu çok karlı,yağlı-ballı sahtekarlık tekrar hortlayacak!

Grip için yapacaklarınız;
-Sıcak ıhlamur içinde zencefil, Limon ilavesi ile için
- Akşamları başucunuza 2 damla ColdMix damlatın.
Sık sık sıcak banyolar yapın. 

Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 09:35
Kadir Hocam çok teşekkür ederim. İlaçları aldım ama sizden haber beklemiştim içmek için,  iyi ki içmemişim,  aynı doktorlar ikinci doz sinovac için tam iyi olmam gerektiğini söylemişlerdi. İkinci doz hakkım geldiği zaman rahatsızlanmıştım.  Bugun ilk doz üzerinden 41 gün geçmiş oldu daha iyiyim acaba bu kadar ara vermek aşının etkisini azaltır mı hemen gidip yaptırsam olur mu acaba en doğru bilgileri sizden alıyoruz iyi ki varsınız. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 18:23
Hayır, etki azalmıyor... Sadece hasta olma riskiniz artıyor. 
Aşınızı hemen olun. Hasta olsanız bile.
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2021 Saat 16:58
Hocam tekrar merhabalar,   yine boğazımın derinleri ağrıyor,  ışıkla boğazıma baktım kızarmış kenarları yine 1 aydır tam iyi olamadım,  şikayetlerime bakınca subakut tiroidit e benziyor sesimde kısık sanki,  yılardır bademcik çekerim böyle uzun sürmezdi,  hocam ne yapayım, sizden başkasına güvenemez olduk iyi ki varsınız. Subakut tiroidse ne yapmalıyım,  5 gün civarı iyiydim,  yine beklersem iyi olabilir miyim. Ne kullanayım Kadir Hocam ne yapayım tekrar teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2021 Saat 09:27
Ben başkalarının (bilhassa Türk doktorlarının) koyduğu saçma-sapan teşhislere yorum yapmam.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.